Vitnijas Hjūstones ģimene bažījas par kapu zagļiem

© Scanpix

Aizsaulē aizgājušās dziedātājas Vitnijas Hjūstones piederīgie ir nobažījušies, vai viņas kapavieta nepiesaistīs zagļus, kas varētu mēģināt nolaupīt dārglietas, ar kurām V. Hjūstone tika apglabāta.

Kā ziņo laikraksts Daily Star, V. Hjūstone aizpagājušajā nedēļā tika apglabāta kopā ar rotaslietām, kuru vērtība ir aptuveni pusmiljons dolāru. Arī viņas zeltītais zārks maksā vairākus desmitus tūkstošus dolāru. Tāpēc V. Hjūstones ģimene ir nolīgusi apsardzi, kas pieskata viņas kapavietu Ņūdžērsijā. Vārdā nenosauktais laikraksta avots norādījis uz ironiju, ka viens no V. Hjūstones karjeras augstākajiem punktiem bija loma filmā Miesassargs, savukārt viņai pašai sargātāji ir vajadzīgi pat pēc nāves.

Lai arī ir saprotams, ka izdarīt ko tādu būtu ne tikai amorāli, bet arī sarežģīti, aizgājējas tuvinieki domā, ka netrūkst traku V. Hjūstones talanta cienītāju, kuri tik un tā mēģinātu, tāpat atrastos arī tādi cilvēki, kas naudu mēģinātu nopelnīt, kaut vai tikai mēģinot apgānīt kapavietu. Daily Star vēsta, ka Fērvjūvas kapsētā Ņūdžērsijā pašlaik dienu un nakti dežurējot bruņota apsardze. Lai arī patlaban interesentiem šī teritorija nemaz nav brīvi pieejama, uz kapsētu dodas V. Hjūstones pielūdzēju pulki, kas cenšoties apmeklēt viņas atdusas vietu.

Papildu ciešanas V. Hjūstones ģimenei pašlaik sagādā tas, ka, neraugoties uz stingrajiem drošības pasākumiem, amerikāņu dzeltenajā izdevumā National Enquirer ir publicēti fotoattēli no V. Hjūstones bērēm, vienā no tām viņa redzama guļam zārkā. Nelaiķes piederīgie pašlaik cenšas noskaidrot, kurš to ir izdarījis. Ņūarkas izvadīšanas pasākumu uzņēmuma Whigham Funeral Home vadība ir noliegusi, ka tai būtu kāds sakars ar šo fotogrāfiju. Kā lēš Fox News aptaujātie speciālisti, tabloīds par šo fotoattēlu varētu būt samaksājis pat pusmiljonu dolāru. 48 gadus vecā V. Hjūstone 11. februārī tika atrasta mirusi viesnīcas numurā Beverlihilsā.

Izklaide

17. un 18.septembrī "Kultūrtelpā Auss" norisinājās "Izdevniecības MicRec" organizētā pirmā "Maestro Songwriting Camp" dziesmu rakstīšanas nometne, kuru apmeklēja arī tās patrons Maestro Raimonds Pauls.

Svarīgākais