Breds Pits un Andželīna Džolija vēlas salaulāties

© Scanpix

Aktieru pāris Breds Pits un Andželīna Džolija, kas kopā ir sešus gadus, paziņojuši, ka vēlas oficiāli apprecēties. Viņi iepriekš bija stāstījuši, ka precēsies tikai tad, kad visā ASV teritorijā būs atļautas viendzimuma laulības, tomēr esot sapratuši, ka tik ilgi nevar gaidīt.

«Mēs pirms kāda laika apņēmāmies, ka neprecēsimies tikmēr, kamēr šādas iespējas nebūs ikvienam, tomēr man nešķiet, ka mēs tik ilgu gaidīšanu izturēsim,» intervijā Hollywood Reporter sacīja B. Pits. «Mēs labprāt apprecētos tagad, jo tas ļoti daudz nozīmētu mūsu bērniem.» B. Pits atklājis, ka bērni viņiem regulāri prasot par precēšanos. Turklāt arī viņš pats uzskata, ka ir ļoti svarīgi uzņemties atbildību, kuru paredz laulība.

B. Pitam un A. Džolijai ir seši bērni: trīs pašu un trīs adoptēti. Viņi neizslēdz, ka šis pulciņš nākotnē varētu vēl vairāk paplašināties, un B. Pits ir licis manīt, ka pāris varētu adoptēt vēl kādu bērnu. «Pašlaik mums mājās ar bērniem ir panākts labs līdzsvars, bet, ja mēs sapratīsim, ka vēlamies palīdzēt vēl kādam bērnam, tad viss var notikt.»

Pagājušajā nedēļā savu privātumu ļoti godājošais B. Pits reģistrējās tiešsaistes sociālajā tīklā Google+. Tajā pašā laikā viņš labi apzinās, cik daudz dažādas informācijas par viņu un dzīvesbiedri tīmeklī ir atrodams, un ir parūpējies, lai bērniem nebūtu viegli ar to iepazīties. Datoriem, kurus lieto viņu bērni, ir bloķēta iespēja internetā meklēt informāciju par saviem vecākiem. «Nevēlos, lai mēs kļūtu atkarīgi no tā, ko citi par mums saka,» skaidro B. Pits. Viņš un arī A. Džolija paši gan diez ko neinteresējoties, ko par viņiem tīmeklī var atrast.

B. Pits par darbu filmā Naudas spēle ir nominēts Oskara balvai. Viņš jau iepriekš divas reizes ir izvirzīts šai balvai, kā arī piecas reizes Golden Globe balvai, tomēr līdz šim laureātu godā viņam nav izdevies nonākt. Turpretī A. Džolija savas karjeras laikā ir saņēmusi gan Oskaru, gan trīs Golden Globe balvas.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.