Milzkalnu ieņem slēpot gribētāji, cilvēki stāv rindās

© Milzkalns.lv

Pagājusī nedēļas nogale Latvijai atnesusi ne tikai brangu sniega kārtu. Atpūtas kompleksa "Milzkalns" pārstāvis Viesturs Ošnieks norāda: "Strādājam no 23. decembra, bet tik liels skaits slēpotāju, kā pagājušajā nedēļas nogalē, šogad uz kalna ir pirmo reizi."

Jau ziņojam, ka siltā ziema apdraud slēpošanas kalnu finansiālo stāvokli, kurš salīdzinājumā ar 2010 - 2011. gada ziemas mēnešiem, būtu lēšams -30% no iepriekšējo gadu peļņas.

"Šobrīd stāvoklis uz kalna izskatās pat ļoti labi. Pagājušajos divos gados šāda situācija, kad kalns ir pilns ar apmeklētajiem, bija katru nedēļas nogali. Lielais slēpot gribētāju pieplūdums, sākās piektdienas vakarā. Arī sestdien par apmeklējumu nevarējām sūdzēties, bet svētdien cilvēkiem nācās stāvēt rindās, jo darbojās tikai divas trases un divi pacēlāji – nebijām gatavi uz tik lielu apmeklētāju skaitu, tāpēc šonedēļ parūpēsimies par brīvu pieeju četrām trasēm, lai neveidotos rindas un visi būtu apmierināti. Izskatās, ka minētie -30% zaudējumu budžetā varētu iet secen un arī šogad izdosies sezonu noslēgt ar plus zīmi. Priecē, ka pie mums brauc ne tikai latvieši, bet arī slēpotāji no Lietuvas. Atpūtas kompleksā Milzkalns ir pieejama viesnīca ar dažādām atpūtas iespējām – nedēļas nogalē puse no viesnīcā pieejamajiem numuriņiem, bija rezervēti," komentē Viesturs Ošnieks.