Monako firsta sieva gaidot bērniņu

Masu saziņas līdzekļi aktīvi apspriež informāciju, ka Monako firsta Albēra II sieva Šarlēne Vitstoka ir mātes cerībās. Nesen karaliskā persona ar īpašu uzmanību izturējās pret zīdaiņu dzīves apstākļiem mazbērnu novietnē.

Monako plašsaziņas līdzekļus pārplūdinājušas ziņas par to, ka firsta Albēra II sieva gaida bērniņu. Protams, katram žurnālistam ir virkne pierādījumu šim faktam, taču pastiprināti informācija par grūtniecību izskanēja pēc karaliskās ģimenes vizītes Montekarlo mazbērnu novietnē, kur, kā vēsta paziņojums no karaļnama, «firsta sieva laulātā drauga pavadībā interesējās par mazbērnu novietnē izmitināto 36 mazuļu dzīves apstākļiem». Tiesa, oficiālu apstiprinājumu šī informācija vēl nav guvusi.

Baumo, ka Šarlēne Vitstoka vispār vēlējusies atteikties no laulībām, jo paklīda runas, ka firstam Albēram nācis pasaulē kārtējais ārlaulības bērns, kurš turklāt bijis ieņemts laikā, kad viņš jau satikās ar sportisti. Monako iedzīvotāji tomēr tika aplaimoti ar karaliskām laulībām, bet nu pavalstnieki ar aizturētu elpu gaida, lai šajās laulībās rastos arī mantinieks.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais