Madonna vairs nelietos botoksu

© Scanpix

Popmūzikas karaliene Madonna paziņojusi, ka pārtraukusi lietot botoksa injekcijas, jo uzskata, ka tas padara viņu līdzīgu mūmijai.

Madonnai jau ir 53 gadi, bet, uz viņu skatoties, protams, to pateikt nevar. Kā jau vairums Holivudas zvaigžņu, arī Madonna lieto dažādas viltībiņas, lai izskatītos jaunāka. Agrāk māksliniece apgalvoja, ka nepieļaus nekāda veida ķirurģisko iejaukšanos savā ķermenī, taču vēlāk vairs neliedzās, ka skaistuma un jaunības dēļ ne reizi vien gūlusies zem plastikas ķirurga skalpeļa un neskaitāmas reizes veikusi botoksa injekcijas, lai uz sejas nebūtu ne mazāko krunciņu.

Nesen Madonna, kurai ir apskaužami slaida figūra un brīnišķīgi starojoša un gluda sejas āda, paziņoja draugiem un radiem, ka nolēmusi pārtraukt lietot botoksu. Dziedātāja atzinās, ka viņu kaitina pašas seja, kas arvien vairāk sāk līdzināties maskai, bet pati māksliniece – mūmijai. Šādām nepatīkamām pārvērtībām jāpateicas tieši botoksam, jo, kā zināms, šis preparāts sasaldē šūnas un tās kļūst nekustīgas, no kā seja tiešām sāk līdzināties maskai. Redzēs, cik ilgi popmūzikas dīva turēs doto solījumu un iztiks bez «jaunības eliksīra»...

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.