Suns pārtrauc F1 Indijas "Grand Prix" pirmos treniņbraucienus

© Scanpix

Indijas "Grand Prix" pirmos treniņbraucienus jaunajā Pirmās formulas (F-1) trasē piektdien pārtrauca paklīduša suņa dēļ, un piloti pie ierastās nodarbes varēja atgriezties pēc piecu minūšu pauzes.

Pie Deli uzbūvētajā 400 miljonu dolāru izmaksājušajā trasē darbinieki drošības mašīnā sekoja bezmērķīgi apkārt skraidījušam melnajam sunim, līdz beidzot kārtība tika atjaunota, un treniņi varēja atsākties.

Pēc pagājušajā gadā Indijā haotiski aizvadītajām Britu Sadraudzības valstu spēlēm F-1 sacensību rīkotāji izjūt spiedienu nodrošināt pasākuma norisi visaugstākajā līmenī, taču dažādas sīkas likstas pagaidām nekādi to neveicina. Ceturtdien vairākkārt pārtrūka strāvas piegāde, un viena no šīm ķibelēm pusvārdā pārtrauca F-1 veterāna brazīlieša Rubensa Barikelo teikto preses konferencē. Savukārt mediju centrā ierasto kārtību izjauca kāds ielidojis sikspārnis, līdz mazo lidoni pēc stundu ilgas vajāšanas izdevās izvadīt brīvībā.

Indijas "Grand Prix" rīko pēc privātas kompānijas "Japyee" iniciatīvas, un uzņēmuma vadība solīja ar F-1 sacīkstēm izdzēst kaunu, ko Indija ar vāju organizatorisko pusi un noplukušiem sacensību objektiem piedzīvoja Sadraudzības spēļu rīkošanā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais