Vecrīgā notiks starptautiskais alus festivāls

Vecrīgā sestdien un svētdien pie Zviedru vārtiem notiks alus festivāls "Latviabeerfest 2011", kurā piedalīsies lielākā daļa Latvijas un ārzemju alus darītāju, aģentūrai BNS pavēstīja festivāla pārstāve Kristīne Runce.

Viņa pastāstīja, ka pasākuma laikā paredzētas alus degustācijas un vairāki konkursi. Tāpat festivāla apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt Latvijas nacionālos ēdienus.

Pasākuma apmeklētāji varēs vērot arī armrestlinga sacensības, līnijdeju un salsas paraugdemonstrējumus, kā arī alus kokteiļu gatavošanas šovu un muzikālus priekšnesumus.

Iecerēts, ka pasākumā piedalīsies Liene Šomase, bērnu Eirovīzijas un "Latvijas šlāgeraptaujas 2011" uzvarētājs Dzintars Čīča, LNT realitātes šova "O Kartes Akadēmija" uzvarētāja Samanta Tīna, Gunārs Meijers, "Latgales dāmu pops" un citi mākslinieki.

Festivāla laikā būs iespēja arī nobalsot par savu iecienītāko alu. Pasākumu vadīs populārais spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais