Mūzikas festivāls "Summer Sound Liepāja" nākamgad notiks jūlija sākumā

© f64

iepājas mūzikas festivāls "Summer Sound Liepāja" nākamgad notiks 6. un 7.jūlijā, aģentūrai BNS pavēstīja festivāla rīkotāju pārstāvis Kristofers Knesis.

Biļetes uz nākamā gada festivālu nonākšot pārdošanā jau tuvākajā laikā.

"Šos datumus izvēlējāmies tāpēc, ka jūlija beigās Liepājā pēdējos gados vērojami nepatīkami laikapstākļi, kā tas gadījās arī šogad, kad lija spēcīgs lietus un pūta ļoti stiprs vējš. Savukārt jūlija sākumā laika apstākļi Liepājā parasti ir labi, tādēļ ceram, ka nākamgad viss būs lieliski", paskaidroja "Summer Sound Liepāja" idejas autors un festivāla direktors Uldis Akselrods.

Atšķirībā no šā gada festivāla uz 2012.gadā plānoto pasākumu būšot nopērkamas arī vienas dienas biļetes. Pirmajā pārdošanas nedēļā divu dienu biļete maksās desmit latu, divu dienu biļete ar telšu pilsētiņu maksās 12 latu, savukārt vienas dienas biļete – astoņus latus. Turpmāk līdz festivāla lielo mākslinieku izziņošanai divu dienu biļetes maksās attiecīgi 12 un 14 latu, bet vienas dienas biļetes – deviņus latus. Līdz festivāla dienām biļešu cena pieaugs līdz 25 latiem. Būs nopērkamas arī VIP biļetes, informēja festivāla rīkotāji.

Festivāla organizatori sola, ka arī nākamgad muzikālajā ziņā festivālā dominēs žanru daudzveidība – uz vismaz piecām skatuvēm kāps vairāk nekā 50 mūziķu, grupu un dīdžeju. Arī festivāla teritorijas kopējais izvietojums saglabāsies – daļa teritorijas būs pludmalē, daļa Jūrmalas parkā.

Jau ziņots, ka 23. un 24.jūlijā Liepājā pirmo reizi notika festivāls "Summer Sound Liepāja". Pirmajā dienā festivālu apmeklēja aptuveni 20 tūkstoši cilvēku. Aptuveni tāds pats apmeklētāju skaits bija arī pasākuma otrajā dienā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.