Lindsija Loena turpina pārkāpt likumu

© Scanpix

Skandalozā aktrise Lindsija Loena, pat esot mājas arestā, pamanās pārkāpt likumu un tiesas uzliktos ierobežojumus – pagājušajā nedēļā viņai divas reizes bija jāveic pārbaudes par alkohola un narkotisko vielu klātbūtni asinīs.

Vienas pārbaudes rezultāti liecināja, ka Loena ir lietojusi spirtotos dzērienus, savukārt tas, pēc mājas aresta noteikumiem, ir kategoriski aizliegts. Ārzemju masu saziņas līdzekļos izskanējušas ziņas, ka saistībā ar šo pārkāpumu aktrisei kārtējo reizi būs jāstājas tiesas priekšā.

Šā gada februārī Loenu apsūdzēja dārgas kaklarotas zādzībā, par ko tiesa viņai piesprieda 35 dienu mājas arestu, kā arī 480 stundas sabiedriskajos darbos Losandželosas morgā. Uzzinājusi, ka labošanās darbi būs jāveic morgā, Loena ne pa jokam sadusmojās, taču viens no iestādes darbiniekiem nomierināja zvaigzni, paskaidrojot, ka viņai būs tikai jāuzkopj telpas, bet ar līķiem nekādu darīšanu nebūs.

Izklaide

Šova “X Faktors” aizvadītās sezonas uzvarētāja Emilija (Emilija Bērziņa) un reperis Reiks (Arvis Šķirus) laiduši klajā savu pirmo kopdarbu “Tikai ar Tevi”. Dziesmas izdošanai tika izvēlēts 19. septembris, kas ir Emilijas dzimšanas diena.