Kirkorovs grib bērnu

Ekstravagantā Krievijas skatuves zvaigzne Filips Kirkorovs, kurš pēdējo gadu laikā ne reizi vien publiski demonstrējis savu nesavaldīgo dabu, atklājis, ka sapņo par pēcnācēju, ziņo mango.lv.

44 gadus vecais mūziķis atklājis, ka viņš ļoti nopietni apsver ideju par pēcnācēja radīšanu, tāpēc šobrīd meklē sievieti, kura varētu laist pasaulē viņa mazuli. Kirkorovs ir pat gatavs sekot daudzu ārzemju slavenību piemēram un mazuli adoptēt, ja vien īstās sievietes – bērna mātes – meklējumi nevainagosies ar panākumiem. Dziedātājs vēlas bērnu, jo grib pasaulei atstāt kaut ko pēc sevis. Ja plāns izdosies, tad viņš būšot laimīgākais tētis pasaulē, sacījis Kirkorovs.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais