Džordžs Klūnijs atkal ir brīvs

© Scanpix/AFP

Mū­žī­gais vec­pui­sis Džordžs Klū­nijs, ku­ru vi­sas pa­sau­les ma­su sa­zi­ņas lī­dzek­ļi pirms di­viem ga­diem jau bi­ja sa­lau­lā­ju­ši ar itā­lie­šu mo­de­li un ak­tri­si Eli­za­be­ti Ka­na­li­su, at­kal ir brīvs un pie­ejams.

Ne­rau­go­ties uz skais­tu­lī­tes ap­gal­vo­ju­miem, ka vi­ņa būs tā, kas sla­ve­no Ho­li­vu­das sir­žu lau­zē­ju pirm­ā ie­ve­dīs lau­lī­bas os­tā, il­gi gai­dī­ta­jām kā­zu svi­nī­bām ne­būs lemts no­tikt. Par to ofi­ci­āli pa­vēs­tī­ju­ši abi nu jau bi­ju­šie mīl­nie­ki. Sa­vā la­ko­nis­ka­jā pa­zi­ņo­ju­mā vi­ņi skaid­ro, ka šī ir gau­ži sa­rež­ģī­ta si­tu­āci­ja, un lūdz iz­tu­rē­ties pret vi­ņu pri­vā­to dzī­vi sau­dzī­gi.

Bau­mas par ne­sa­ska­ņām starp Klū­ni­ju un Ka­na­li­su vir­mo­ja jau vai­rā­kus mē­ne­šus, ta­ču vēl pirms pār­is ne­dē­ļām abus ko­pā re­dzē­ja Ko­mo eze­ra kras­tā, kur ame­ri­kā­ņu ak­tie­rim ir vil­la. Ār­val­stu me­di­ji kā vie­nu no ie­spē­ja­miem šķir­ša­nās ie­mes­liem min Klū­ni­ja drau­dze­nes slik­tos pa­ra­du­mus. 2010. ga­da va­sa­rā Ka­na­li­sa fi­gu­rē­ja kri­mi­nāl­lie­tā sais­tī­bā ar nar­ko­ti­kām un pros­ti­tū­ci­ju – Klū­ni­ja mī­ļo­to sie­vie­ti di­vas rei­zes re­dzē­ja šņau­cam ko­ka­īnu kā­dā no Mi­lā­nas nakts­klu­biem. Iz­mek­lē­ša­na sais­tī­bā ar di­viem Mi­lā­nas nakts­klu­biem «Hollywood» un «The Club», ku­ros ap­mek­lē­tā­jiem tir­go­ja ko­ka­īnu un pie­dā­vā­ja mei­te­nes sek­sa pa­kal­po­ju­miem, sā­kās jau 2008. ga­dā.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais