Jau trešo gadu Latvijas Blondīņu asociācija rīko festivālu "Go Blonde"

© Scanpix/AFP

Rīgā zied ne tikai pavasara puķes, bet arī ielās iziet tūkstošiem blondīņu. „Go Blonde” festivāls notiks jau trešo gadu ar mērķi vākt ziedojumus labdarības projektiem. Krāšņi tērpi, neviltoti smaidi un visas skaistākās Latvijas blondīnes – viens no jautrākajiem un pozitīvākajiem festivāliem Rīgā.

Kā zināja teikt Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte, oficiāli pieteikušās 35 komandas katrā no 10 – 40 cilvēku. Ziņas par „Go Blonde” īpašo šarmu piesaista arvien plašāku dalībnieču skaitu no ārvalstīm. Dalību parādē šobrīd jau ir apstiprinājusi komanda no Jaunzēlandes un Lietuvas.

Marika Ģederte stāsta: „Festivāls „Go Blonde” ir ne vien pozitīvisma un dzīvesprieka pilns godinājums Latvijas un pasaules blondīnēm, bet arī labdarības akcija ar mērķi palīdzēt bērniem ar īpašām vajadzībām. Pērn mēs ar ziedotāju un atbalstītāju palīdzību Rīgas centrā izveidojām rotaļu laukumu bērniem ar kustību traucējumiem. Šogad ceram piesaistīt līdzekļus bērnu ar īpašām vajadzībām rehabilitācijas centram Rīgā.”

Latvijas Blondīņu asociācijas galvenais mērķis ir labdarības veicināšana. Tādēļ īpaši „Go Blonde” festivālam tiks radīti unikāli krekliņi, un daļa no to pārdošanā iegūtajiem līdzekļiem tiks veltīta labdarības projektu atbalstam. Asociācija Kronvalda parkā ir izveidojusi publisko rotaļu laukumu bērniem ar kustību traucējumiem, katru gadu organizē Princešu nometni māmiņām, kurām ir bērni ar īpašām vajadzībām, un Ziemassvētku labdarības pasākumu bērniem.

Par labdarību ar humoru – tāds ir “Go Blonde” veidotāju moto. Neiztrūkstoša “Go Blonde” sastāvdaļa – Merilinas Monro līdzinieču konkurss, kurā ikviena sieviete var iejusties pagājušā gadsimta ikoniskākās aktrises tēlā. Blondīņu un dzīvesprieka apliecinājuma svētki noslēgsies ar Rozā ballīti. Dresskods – protams, rozā!

Pieteikties var pa vienam, divatā vai ar draugiem. Piedalīšanās ir bez maksas. Aicināti arī gaišmataini vīrieši un bērni.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais