Leonardo di Kaprio atkal izšķīries no mīļotās

© Scanpix/AFP

Kārtējo reizi pašķīrušies Holivudas aktiera Leonardo di Kaprio un ebreju topmodeles Baras Rafaeli dzīves ceļi. Taču zvaigžņotā pāra fani par to neskumst, jo di Kaprio un Rafaeli šķiras un atkal saiet kopā ar apskaužamu regularitāti.

Izraēliešu modele ieradās kādā labdarības pasākumā bez aktiera, kurš tās pašas dienas vakarā kopā ar draugiem redzēts vienā no Ņujorkas naktsklubiem. Vēlāk kinozvaigzne lepnā vientulībā apmeklēja izsoļu nama «Christie’s» rīkoto izsoli, kurā iegādājās Salvadora Dalī gleznu par 1,2 miljoniem dolāru. Iespējams, ka Rafaeli, kura, starp citu, ir 11 gadus jaunāka par di Kaprio, neapmierinātību izraisījusi aktiera slepenā tikšanās Londonas «Soho» viesnīcā ar britu televīzijas žurnālisti Liziju Kandi, kurai di Kaprio sniedzis interviju.

Aktieris un modele drīz vien varēs pretendēt uz titulu kā viens no visilgāk kopā dzīvojošajiem Holivudas pāriem. Viņu romāns ar vairākkārtīgām šķiršanās reizēm ilgst jau sešus gadus. Turklāt 2010. gada februārī, Svētā Valentīna dienā, di Kaprio pat bildināja Rafaeli. Tobrīd pārītis bija Berlīnes kinofestivālā, kur vienā no labdarības pasākumiem žurnālisti modeles pirkstā pamanīja saderināšanās gredzenu. Baumo, ka aktiera māte Irmelīna bijusi tā, kas pamudināja dēlu uz šādu soli.

Izklaide

Šosestdien, 26. oktobrī, Kultūras nams “Atmoda” aicina uz jauno un mazpazīstamo grupu konkursa “Nemiera blice” pirmās kārtas otro koncertu, kurā radošajiem spēkiem mērosies “The Silent Knights”, “Mūžamežs” un “Jumps If Not”.

Svarīgākais