Al­la Pu­ga­čo­va trīs die­nās no­pel­na mil­jo­nu

© f64

Krie­vi­jas es­trā­des pri­ma­don­nu Al­lu Pu­ga­čo­vu dās­ni at­al­go­ju­ši par uk­rai­ņu mu­zi­kā­li iz­klai­dē­jo­šas tele­vī­zi­jas prog­ram­mas «Rī­ta pasts» va­dī­ša­nu. Pēc tri­ju die­nu sma­ga dar­ba Al­lai Bo­ri­sov­nai un Mak­si­mam Gal­ki­nam sa­mak­sāts mil­jons do­lā­ru.

Pēc gran­di­oza­jām svi­nī­bās, kas bi­ja sais­tī­tas ar dzie­dā­tā­jas dzim­ša­nas die­nu, viens no Krie­vi­jas spil­gtā­ka­jiem šov­biz­ne­sa pār­iem at­kal ķē­rās pie dar­ba. Pri­ma­don­na un vi­ņas mī­ļo­tais vī­rie­tis de­vās uz Uk­rai­nas gal­vas­pil­sē­tu Ki­je­vu, kur trīs die­nas fil­mē­ja tele­vī­zi­jas prog­ram­mas «Rī­ta pasts» rai­dī­ju­mus pat di­vām se­zo­nām. Vi­su šo lai­ku Pu­ga­čo­va un Gal­kins prak­tis­ki ne­iz­gā­ja no stu­di­jas, kur no­ti­ka fil­mē­ša­na, tā­dēļ ļo­ti no­gu­ra. Krie­vu es­trā­des iko­na no pār­gu­ru­ma pat bi­ja spies­ta at­teikt dau­dza­jiem pie­lū­dzē­jiem, ku­ri vē­lē­jās da­būt vi­ņas auto­grā­fu. Pēc no­gur­di­no­šās fil­mē­ša­nās māk­sli­nie­ce iz­vē­lē­jās ne­ka­vē­jo­ties do­ties uz vies­nī­cu un do­ties pie mie­ra. Tie­sa, dar­ba de­vē­ji go­dam no­vēr­tē­ja Pu­ga­čo­vas pār­cil­vē­cis­ko dar­bu un at­al­go­ja vi­ņu par tri­ju die­nu pū­lēm ar mil­jo­nu do­lā­ru.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais