Miris Boyzone dziedātājs Stīvens Geitlijs

© TopFoto/Scanpix

Brīvdienu laikā Spānijā Maljorkā aizsaulē ir aizgājis grupas Boyzone dziedātājs Stīvens Geitlijs. Grupas tīmekļa vietnē ievietotajā paziņojumā lasāms, ka mūziķis miris „traģiskā nāvē” un ka pārējie grupas biedri dodas uz Maljorku. Maljorkā 33 gadus vecais S. Geitlijs bijis kopā ar ilggadējo draugu Endiju Koulzu.

Īru popgrupai laikposmā no 1994. līdz 2000. gadam bija sešas Lielbritānijā visvairāk pārdotās dziesmas, un šajā laikā, kad puišu grupas bija īpaši populāras, viņi pārdeva vairāk mūzikas ierakstu nekā Take That. Boyzone pajuka 2000. gadā, bet 2008. gadā izdeva dziesmu izlasi Back Again... No Matter What un pagājušajā novembrī grupa paziņoja par atgriešanās turneju. Jauns grupas albums bija paredzēts nākamajā gadā. izziņojot par nākotnes plāniem, viens no grupas dalībniekiem Ronans Kītings bija izteicies, ka grupa vēlas pārspēt Take That, tādējādi turpinot abu grupu konkurenci.

Dzeltenā laikraksta News of the World izklaides ziņu redaktors Dens Vūtons raidsabiedrībai BBC stāstīja, ka sestdien S. Geitlijs esot iznācis ārā pēc dzērieniem, atriezies savā apmešanās vietā un aizgājis gulēt, bet tā arī vairs nav pamodies.

S. Gaitlijs 1999. gadā paziņoja, ka ir homoseksuāls un ka viņam ir draugs E Koulzs. Viņi abi 2006. gadā Londonā noslēdza civilo attiecību savienību. Laikā, kad grupa Boyzone bija pārtraukusi darbību, S. Geitlijs sāka solo karjeru, bet pēc tam, kad visvairāk pārdoto dziesmu sarakstos bija iekļuvušas trīs viņa dziesmas, 2001. gadā mūzikas ierakstu kompānija Polydor sadarbību ar viņu pārtrauca. Laikposmā no 2003. līdz 2004. gadam S. Geitlijs veiksmīgi piedalījās dažādos mūziklos.

S. Geitlija Twitter lapā pēdējā ziņa ir ierakstīta 6. oktobrī - viņš paziņo, ka ir daudz darba un ka viņš raksta grāmatu.

Svarīgākais