Princis Viljams un Ketrīna medusmēnesi pavadīs Seišelu salās

© Scanpix

Lielbritānijas princis Viljams ar savu jauno sievu Ketrīnu medusmēnesi pavadīs Seišelu salās, pirmdien, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, ziņo britu tabloīds "Daily Mail".

Pagājušās nedēļas nogalē Viljams un Ketrīna atlika došanos medusmēneša braucienā, domājams, lai izvairītos no paparaci.

"Daily Mail" raksta, ka šomēnes abiem ar privātu lidmašīnu paredzēts doties uz Seišelu salām, kas atrodas Indijas okeānā Āfrikas dienvidaustrumu piekrastē. Tur viņi apmetīsies kādā villā, kur uzturēšanās izmaksā aptuveni 3000 latu diennaktī. Villa ir diezgan izolēta no ārpasaules, tai ir dārzs un baseins. Jaunā pāra rīcībā būšot sulainis un pavārs.

Prinča Viljama apsardzes pārstāvji jau esot apmeklējuši villu un konstatējuši, ka jaunlaulātajiem tur būšot nodrošināts pietiekams privātums.

Līdz 1976.gadam Seišelu salas piederēja Lielbritānijai.

Lielbritānijas princis Viljams vispirms atgriezīsies dienestā Karaliskajos gaisa spēkos un tikai pēc tam dosies medusmēneša ceļojumā ar savu jauno sievu Ketrīnu, sestdien paziņoja britu karaļnama pārstāvji, noliedzot iepriekš medijos izskanējušās ziņās, ka pāris jau devies ceļojumā.

Ir zināms, ka princim Viljamam, kurš ir Karalisko gaisa spēku glābšanas helikoptera pilots, ir piešķirts divu nedēļu atvaļinājums no dienesta, bet medusmēneša galamērķis plašākai sabiedrībai nav zināms un medijos izskanējusi informācija, ka tas neesot zināms pat Ketrīnai. Nav zināmi arī piešķirtā atvaļinājuma datumi.

Britu prese arī vēsta, ka septembrī Viljams tikšot uz desmit nedēļām nosūtīts dienēt Lielbritānijai piederošajās Folklenda salās Atlantijas okeānā, un Ketrīna viņu uz turieni nepavadīšot.

28 gadus vecais princis Viljams, kurš pēc sava tēva prinča Čārlza ir otrais pretendents uz Lielbritānijas troni, piektdien Londonā salaulājās ar savu ilggadējo draudzeni 29 gadus veco Ketrīnu Midltoni.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais