Putnu Balle un PeR koncertēs, pieminot Mārtiņu Freimani

© f64

Grupas “Putnu Balle” un “PeR” svētdien koncertēs Cēsīs, šī uzstāšanās veltīta mūžībā aizgājušā Mārtiņa Freimaņa piemiņai.

Pasākuma rīkotāji aģentūru BNS informēja, ka koncertā skanēs gan jau labi zināmas Mārtiņa dziesmas, gan pirmatskaņojumi.

"Mums šobrīd ir sajūta, ka tieši tagad vajag dziedāt un turpināt nepabeigtos darbus, ierakstīt neierakstītās Mārtiņa dziesmas, kuras Mārtiņš atstāja tieši "Putnu Ballei" un "PeR"," uzsvēruši mūziķi.

Grupa “Putnu Balle” ar Freimani uzsāka sadarbību 2002.gadā. Kopā tika radīti divi albumi. Savukārt “PeR” un Mārtiņa Freimaņa ceļi krustojās 2009.gadā. Mārtiņš teicis, ka “PeR” atgriež viņā jaunību un aizdzen depresiju. Tuvākajā laikā nāks “PeR” pirmais albums, arī ar Freimaņa dziesmām.

17 .aprīlī notiek koncerts Cēsīs, 21.aprīlī Ventspilī, 24.aprīlī Madonā, 3.maijā Koknesē, bet 6.maijā Līvānos.

Mārtiņš Freimanis negaidīti aizgāja mūžībā 27.janvārī tikai 33 gadu vecumā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais