Amerikāņi skatītāji izsvilpj Čārliju Šīnu

© Scanpix

Amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns, kurš zaudējis galveno lomu populārajā televīzijas komēdijā Two and a Half Men, ir devies meklēt laimi monoizrāžu turnejā, tomēr arī šie soļi viņam nav pārāk veiksmīgi. Par nedēļas nogalē Detroitā rīkoto daudzi skatītāji bija neapmierināti.

Skatītāji sāka zāli pamest jau 20 minūtes pēc izrādes Vardarbīgā patiesības torpēda/Sakāve nav apsverama sākuma, savukārt pats pasākums ilga tikai stundu, kad pēc muzikālas pauzes Č. Šīns vairs nevēlējās atgriezties uz skatuves.

Č. Šīna veidotā izrāde ir ieguvusi plašu publicitāti, un arī skatītāju interese par to bija liela. Sestdien teātrī Fox bija sanākuši aptuveni pieci tūkstoši skatītāju. Sākumā Č. Šīns stāstīja par savām nesenajām nedienām ar uzvedību, rādīja ziņu sižetus, kuros redzama viņa nesavaldība, un to papildināja ar fragmentiem no klasiskām filmām, tai skaitā Mūsdienu apokalipse – šajā filmā redzams viņa tēvs Mārtins Šīns. Izrādē piedalījās arī pornofilmu aktrise Brī Olsone un modele un grafiskā dizainere Natālija Kenlija, ar kurām Č. Šīns dzīvo kopā, un viņu parādīšanās skatītājiem, spriežot pēc aplausiem, patika.

Izrādes lūzums bija ilgais monologs par dažādām tēmām, kas vienkārši ir ienākušas prātā – tas acīmredzami publikas uzmanību nespēja piesaistīt. Slikta doma bija arī mēģinājumi jokot par Detroitas ne pārāk labo reputāciju, pieminot tās kriminogēno situāciju. Uz kritiku, kas izrādes laikā izskanēja no skatītājiem, Č. Šīns atbildēja dzēlīgi, piemēram: «Bet tavu biļetes naudu es jau esmu saņēmis, vecīt.»

Skatītāju svilpieniem un neapmierinātības saucieniem pieaugot un aizvien vairāk un vairāk skatītājiem atstājot zāli, Č. Šīns paziņoja par muzikālu pārtraukumu. Kad videomateriāls ar repera Snoop Dogg piedalīšanos beidzās, zālē iedegās gaisma, un bija skaidrs, ka aktieris uz skatuves atgriezties vairs negrasās. Pasākums bija beidzies.

«Tā bija sliktākā izrāde, kādu savā mūžā esmu redzējusi,» sacīja kāda skatītāja, kad cilvēki pameta zāli. Kāda cita skatītāja izteicās, ka izrādes saturs nav bijis saskanīgs. Šīnam gan vēl ir paredzētas vairāk nekā 20 līdzīgas uzstāšanās citās pilsētās.

Seriāla Two and a Half Men veidotāji Č. Šīnu no darba atbrīvoja pagājušajā mēnesī pēc tam, kad viņš publiski bija vairākkārt vārdiski uzbrucis tā producentiem.

Svarīgākais