Eirovīzijas pusfinālā Latvijas pārstāvji "Musiqq" startēs ar 17.numuru

Latvijas grupa "Musiqq" Eirovīzijas pusfinālā startēs ar 17.kārtas numuru, par izlozes rezultātiem otrdien Diseldorfā aģentūru BNS informēja Latvijas delegācijas vadītāja Zita Kaminska.

Tas nozīmē, ka latvieši ar dziesmu „Angel In Disguise” pusfinālā uzstāsies priekšpēdējie, jo kopumā par iekļūšanu finālā sacentīsies 18 valstu pārstāvji.

Otrais pusfināls notiks 12.maijā. Latvijai tajā būs jākonkurē ar Nīderlandes, Bosnijas un Hercegovinas, Ukrainas, Kipras, Austrijas, Zviedrijas, Moldovas, Beļģijas, Slovākijas, Izraēlas, Maķedonijas, Dānijas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Igaunijas, Rumānijas, Slovēnijas un Īrijas pārstāvjiem.

Jau vēstīts, ka Latvijas delegācija uz Vācijas pilsētu Diseldorfu dosies 3.maijā, jo 4.maijā jau paredzēti pirmie mēģinājumi. Eirovīzijas fināls gaidāms 14.maijā.

Līdz tam "Musiqq" savas dziesmas popularizēšanai apmeklēs Nīderlandi, Beļģiju un Poliju.

"Musiqq" minimāli mainīs savu priekšnesumu uz starptautiskā konkursa skatuves, taču, ja izdosies rast finansējumu, dziesmas laikā varētu izmantot pirotehniku, iepriekš pastāstīja mūziķu pārstāvis Guntars Račs.

Izklaide

Rīgas pašvaldības Mājokļu un vides departaments Viesturdārzā pabeidzis vērienīgu bērnu rotaļu laukuma atjaunošanu un paplašināšanu, kuras laikā uzstādītas tautasdziesmu motīvos veidotas rotaļu iekārtas, labiekārtojuma elementi un ierīkoti ainaviski apstādījumi.

Svarīgākais