Kurp doties Valentīnadienā - izklaides ceļvedis

- Uz kopābūšanu aicina LNT maratonšovā Dziedošās ģimenes iepazītā muzikālā Uškānu ģimene. Ar programmu Ķēvīt mana, svilpastīte Uškānu ģimenes ansamblis pulksten 14 uzstāsies Ludzas Tautas namā, bet tas nenozīmē, ka uz šo ģimenisko dziedāšanu tiek gaidīti vien latgalieši.

- Vēl viens ilgi gaidīts pasākums Latgalē – Daugavpils teātrī pulksten 18.30 Antona Čehova lugas Bildinājums pirmizrāde. Režisore Līga Korlaša piedāvā paskatīties uz lugu ne kā uz vodeviļu, bet kā uz lirisku komēdiju, kuru savā dzīvē izdzīvo katrs. Izrāde ir par to, ka cilvēks pats sevi ieved vājību, baiļu un neizlēmības lamatās. Lomās: Viesturs Rencis, Inese IvulāneMežale, Māris Korsiets un Līga Korlaša.

- Ja kāds vēl nav paspējis noskatīties aktiera Vara Vētras un Intara Rešetina jau pirms kāda laika veidoto programmu Tu esi skaista visos niekos, sīkumos..., kas joprojām ir publikas iecienīta un allaž izpārdota izrāde, var doties uz Dailes teātri, kur divu aktieru atzīšanās mīlestībā, viņu veltījums sievietei un tiem skaistajiem, reizēm sāpīgajiem, taču vienmēr neaizmirstamajiem nospiedumiem, ko viņa atstāj vīrieša dzīvē, sāksies pulksten 19.

- Turpat Liepājā, Latviešu biedrības namā, pulksten 19 koncertēs šova Dziedi ar zvaigzni dalībnieki – Atis Auzāns, Aija Dzērve, Mārtiņš BurkeBurkevics un Liene Bronuša. Viņi muzicēs kopā ar šova Dejo ar zvaigzni dalībniekiem Jāni Auzānu un Zani Prokofjevu.

- Sieviešu krasts – ar šādu izrādi uz Rīgu atbraucis Maskavas Vahtangova teātris un ikvienu aicina uz Dailes teātri. Horeogrāfiskā kompozīcija pēc vienas no 20. gadsimta slavenākajām sievietēm Marlēnas Dītrihas dziesmu motīviem sāksies pulksten 19. Šī izrāde Marlēnas Dītrihas neatkārtojamā vokāla pavadībā stāsta par skaistu sieviešu dažādiem likteņiem.

- Pasaulslavenais Terem kvartets un čellu trio Melo M kopā pulksten 19 Nacionālajā operā sāks koncertu, ar kuru tiks atzīmēta Hermaņa Brauna fonda dzimšanas diena. Terem kvartets ir pasaulē vienīgais tautas mūzikas instrumentu kameransamblis, kas klasiskus skaņdarbus spēlē savā aranžējumā un kas savu nosaukumu reģistrējis kā komponista vārdu.

- Profesionālā pūtēju orķestra Rīga koncerts Tev pieder visa mana sirds pulksten 19 Lielajā ģildē. Romantisku noskaņu uzburs instrumentāli skaņdarbi un mīlas dueti no populārām operām un operetēm. Kopā ar orķestri uzstāsies Latvijas Nacionālās operas solisti Inga Šļubovska, Juris Ādamsons un Viesturs Jansons.

- Horeogrāfes Olgas Žitluhinas dejas izrāde Un atkal par to pašu pulksten 19 Ģertrūdes ielas teātrī. Tas ir stāsts par mīlestību, kura ir tik skaista un tāla kā sārta pamale vasaras vakaros... Izrādes dzīvās mūzikas pavadījumu veidojuši un izpilda grupas Dzelzs vilks dalībnieki Juris Kaukulis un Kaspars Tobis.

- Uz solokoncertu, kas pulksten 19.30 sāksies Rīgas Kongresu namā, aicina Kristīne Orbakaite. Lai arī šī ne tikai Krievijā labi pazīstamā soliste uz skatuves ir jau 20 gadu, joprojām tiek atgādināts, ka viņa ir slavenās Allas Pugačovas meita. Viena no vislabāk pelnošajām un populārākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm saviem skatītājiem sola jaunu koncertprogrammu.

- Lindas Leen koncerts French kiss pulksten 20 Arēnā Rīga. Dziedātāja solās iejusties savos spilgtākajos tēlos un dziedāt labākās dziesmas no savas desmit gadu ilgās skatuves dzīves. Koncertā piedalīsies arī viesi: Alain Clark no Nīderlandes ar duetu Wild and free, Goran Gora, Arnis Mednis, Latvijas Nacionālās operas orķestris, grupa Kārļa Lāča vadībā un deju grupa Ritms.

- Jolantas Gulbes mīlas dziesmu koncerts pulksten 21 mūzikas bārā Sunny Melody. Kopā ar viņu uz skatuves kāps arī saksofonists Deniss Paškēvičs.

- Par nerātnākas atmosfēras radīšanu parūpēsies Imants Daksis, kurš Rigā, kafejnīcā TAKA pulksten 21 uzstāsies ar erotisko dziesmu programmu. Būs iespēja nogaršot arī paša dziesminieka gatavotus pikantus gardumus.

- Koris Balsis ielūdz uz sajūtu koncertu Mīlestība ir divi pulksten 22 Mazās ģildes Lielajā zālē. Romantiskākai atmosfērai koncerts notiks sveču gaismā, tiks izpildītas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas par mīlestību, kā arī tiks lasīta dzeja. Skatītāji aicināti līdzi ņemt spilvenus sēdēšanai.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais