Keita Mosa saderinājusies ar mūziķi Džeimiju Hinsu

© Scanpix/AP

Britu modele Keita Mosa pagājušajā nedēļā saderinājusies ar savu draugu – mūziķi Džeimiju Hinsu.

Dzeltenajai presei jau iepriekš bija pienākuši signāli par K. Mosas iespējamo saderināšanos, tomēr tās bija priekšlaicīgas ziņas. Savukārt tagad visas šaubas par to klīdinājusi pati K. Mosa, pagājušajā nedēļā sabiedrībā izejot ar lielu dimanta gredzenu pirkstā.

Dž. Hinss pagājušajā nedēļā bija bildinājis K. Mosu gultā. Pirmā, kas par šādu notikumu pavērsienu uzzināja, bija K. Mosas meita Lila. K. Mosas tēvs Pīters Moss ir atklājis, ka pirms bildinājuma Dž. Hinss ir vērsies pie viņa, lūdzot viņa meitas roku. Modeles tēvs presei nav slēpis savu prieku un apstiprinājis, ka jau ir noteikts arī precību datums – pasākums notikšot jūlijā. "Džeimijs spēra godājamu soli, vispirms Keitas roku prasot man," stāstīja tēvs. "Tas ir kaut kas, ko esmu no tiesas apbrīnojis un kas mani padarīja ļoti priecīgu."

Iepriekš K. Mosai bija attiecības arī ar mūziķi Pītu Dohertiju, ar kuru viņa bija plānojusi apprecēties 2007. gada vasarā, tomēr ap to laiku pārim sākās nesaskaņas, un viņi pašķīrās. Ar Dž. Hinsu K. Mosa iepazinās 2007. gada rudenī. Viņš ir grupas The Kills ģitārists un bundzinieks.

27 gadus vecā K. Mosa jau sākusi gatavoties tam, lai viņas astoņus gadus vecajai meitai būtu māsiņa vai brālītis, savā mājā plānojot ierīkot īpašu bērnistabu. Tas gan nav vienīgais vērienīgais projekts, kam viņa nodevusies. Savā mājā viņa grasās ierīkot arī vienu miljonu mārciņu vērtu vingrošanas zāli. Pati māja Haigeitā Ziemeļlondonā maksā astoņus miljonus mārciņu, un tajā viņa ievāksies nākamajā mēnesī.

Kāds zinātājs stāsta, ka modele, kas kādreiz bija pazīstama ar savu vētraino dzīvesveidu, tagad ir nolēmusi dzīvot veselīgi, un jaunā vingrošanas zāle palīdzēs viņai šo mērķi piepildīt. Zāles projekts top sadarbībā ar līgavaini, turklāt viņi abi ir apņēmušies tur arī intensīvi sportot, vēsta laikraksts Daily Star. Kamēr sporta zāles vēl nav, K. Mosai jāiztiek ar skriešanas trenažieri un lielo piepūšamo treniņu bumbu.

Svarīgākais