"Arēnā Rīga" šovakar lielais Raimonda Paula jubilejas koncerts

"Arēnā Rīga" svētdienas vakarā notiks lielais Raimonda Paula jubilejas koncerts, kuru klātienē plānojuši vērot aptuveni astoņi tūkstoši cilvēku, aģentūru BNS informēja SIA "Koncertmeistars" direktors Ēriks Naļivaiko.

Koncerts notiks trijās daļās. Pirmajā daļā būs mazāk pazīstami skaņdarbi no 60.–70. gadiem, otrajā daļā skanēs teātra un kino mūzika, bet trešajā – šlāgeri un tautā populāras dziesmas.

Pasākuma īpašie viesi būs dziedātāji Viktors Lapčenoks, Ojārs Grīnbergs un, iespējams, arī Margarita Vilcāne, kā arī aktrise Lilita Ozoliņa un režisors Jānis Streičs.

Paula koncertu klātienē plānojušas skatīties arī maestro sieva Lana, meita Anete un abas mazmeitas.

Biļešu tirgotāja “Biļešu paradīze” pārstāvis aģentūrai BNS pastāstīja, ka dārgākās biļetes uz koncertu maksāja 75 latus, bet lētākās bija nopērkamas par desmit latiem.

Jau ziņots, ka maestro dzimšanas diena bija 12.janvārī. Pauls saņēma daudz apsveikumu, tostarp ne tikai no Latvijas augstākajām amatpersonām, bet arī no Krievijas politiskajiem līderiem.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais