Ziemassvētku tirdziņā izsolīs Valsts prezidenta kundzes izgatavotu dāvanu

Šogad Starptautiskā sieviešu kluba organizēto Ziemassvētku tirdziņu, kura mērķis ir palīdzēt labdarības organizācijām Latvijā, svētdien atklās Valsts prezidenta kundze Lilita Zatlere, tirdziņa izsolē piedāvājot arī pašas veidotu dāvanu.

Tirdziņa svinīgā atklāšana notiks svētdien, 28. novembrī, no plkst. 11 līdz 17 viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvia".

Šogad tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja ne tikai nobaudīt un iegādāties plašu klāstu unikālu dāvanu un kulinārijas meistardarbu, bet arī piedalīties izsolē, kurā tiks piedāvātas dažādu uzņēmumu ziedotās balvas. Būs iespēja iegādāties arī prezidenta kundzes gatavotu dāvanu.

Dažādi neparasti izstrādājumi būs iegādājami vairāk nekā 20 ārvalstu vēstniecību pārstāvju, Starptautiskā sieviešu kluba Rīgā un pašmāju tirgotāju stendos.

Arī šogad visi tirdziņā un izsolē gūtie ienākumi tiks ziedoti Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba atbalstītajām labdarības organizācijām: krīzes centram "Namiņš", "Cerība bērniem", Tukuma bērnunamam un citām.

Pērn Starptautiskajā Ziemassvētku tirdziņā Latvijas labdarības organizācijām tika savākti 11 tūkstoši latu.

Sīkāka informācija par atbalstītajām labdarības organizācijām ir atrodama Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba mājaslapā internetā.

Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992. gadā. Pašlaik klubā darbojas apmēram simts sieviešu no 32 valstīm, kas iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā.

Izklaide

Liepājas Olimpiskajā centrā 19. oktobrī norisināsies dziedātājas Aijas Andrejevas muzikālās darbības 20 gadu svinību lielkoncerts “Tagadne”, kurā piedalīsies simfoniskais orķestris “Baltic Groove Orchestra”, kā arī vairāki viesmākslinieki. Gatavojoties koncertam, Aija nākusi klajā ar iespaidīgu videoklipu dziesmai “Pa īstam”.

Svarīgākais