Britnija Spīrsa noliedz apsūdzības par seksuālu uzmākšanos

© Scanpix

Dziedātāja Britnija Spīrsa noliedz, ka viņas bijušā miesassarga prasībai par kompensācijas piedziņu saistībā ar seksuālu uzmākšanos ir kāds pamats. Miesassargu viņa vaino alkatībā.

Miesassargs Fernanto Floress prasībā tiesai bija rakstījis, ka B. Spīrsa regulāri viņa priekšā staigājusi kaila, kā arī iesaistījusies seksuālās darbībās. Kādā no epizodēm dziedātāja viņam esot likusi nākt uz savu guļamistabu un tur uzturējusies bez drānām. Turklāt B. Spīrsas vardarbīgie strīdi ar savu draugu viņas divu bērnu priekšā miesassargam esot papildus radījuši nepatīkamas situācijas. Viņa savus dēlus esot situsi ar viņa siksnu. Pie B. Spīrsas četrus mēnešus strādājušais vīrietis par savām ciešanām vēlas saņemt naudas summu, kuras apmērs netiek izpausts. Pirmā noklausīšanās tiesvedībā ir nolikta nākamā gada 25. janvārī.

Savā tīmekļa vietnē publicētā paziņojumā B. Spīrsa raksta, ka šī ir "kārtējā nelaimīgā situācija", kurā kāds no viņas mēģina gūt kādu labumu. Bērnu un ģimenes pakalpojumu departaments šo gadījumu jau esot izmeklējis un secinājis, ka tam nav pamata. Līdz ar to viņai un viņas advokātiem esot pamats gaidīt, ka lieta tiesā tālāk netiks virzīta.

Arī B. Spīrsas bijušais vīrs Kevins Federlains ir paziņojis, ka ar apsūdzībām, kas dzeltenās preses rīcībā nonāca jau pirms iesniegšanas tiesā, viņš esot iepazinies un tām neesot nekāda pamata. Viņa advokāts Marks Vinsents Kaplans aģentūrai AP sacīja, ka gadījumā, ja K. Federlainam būtu pamats uzskatīt, ka bērniem tiek darīts pāri, viņš jau sen būtu iejaucies. Līdz ar to vienīgais ticamais šīs prasības iemesls esot "ekonomiskie motīvi". K. Federlains ir viņa un B. Spīrsas dēlu Šona Prestona un Džeidena Džeimsa likumīgais aizbildnis, bet B. Spīrsai ir ļauts ar viņiem pavadīt daudz laika.

Iepriekš tiesa B. Spīrsai ir nozīmējusi finansiālo un personisko jautājumu aizbildņus – viņas tēvu un advokātu, un tas nozīmē, ka viņai pašai sevi nav jāaizstāv arī tiesās, tai skaitā nav arī jāliecina.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.