Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Svētku noskaņas: draudzīgums un bohēma

© depositphotos.com

Kā jau minēju, dienu fonu nosaka Mēness novietojums zodiakā. Ja Mēnestiņš Auna zīmē, var būt vairāk strīdu un jāuzmanās no spontānas rīcības. Ja Mežāzī vai Vērsī, tad var pievērsties nekustamā īpašuma vai saimnieciskajiem jautājumiem, ja Skorpionā, tad virmos kaislības utt.

Ziemassvētku vakarā, 24.12., Mēness atradīsies Strēlnieka zodiaka zīmē, un dienas fons ir samērā harmonisks. Strēlnieka zīme ir strauja (Uguns stihija taču), bet tajā pašā laikā draudzīga. Labprāt diskutē un filozofē. Šogad Ziemassvētku vakaru vislabāk pavadīt kopā ar tuviniekiem, labiem draugiem un domubiedriem, kuru sabiedrībā ir interesanti uzturēties, ar kuriem raisās noderīga domu apmaiņa. Iespējams, daudz diskusiju būs par politiku, jo arī komunikācijas planēta Merkurs atrodas Strēlnieka zīmē, un arī politika ir Strēlnieka interešu lokā. Var gadīties sīki strīdiņi, tomēr tie ātri norims un pāri visam valdīs draudzīgs optimisms.

Jaungada naktī un 2020. gada pirmajā dienā Mēness atradīsies Zivju zodiaka zīmē. Kopumā planētu aspekti harmoniski, un ir piemērots laiks draudzīgām ballītēm, sirsnībai, mīļumam un radošām izpausmēm. Mēnestiņam Zivīs reizumis ir tendence pārspīlēt ar bohēmu - uzmanieties no tās: kas par daudz, tas par skādi. Var būt arī daudz emociju, jo Zivtiņai ir liela un laba sirds. Labs laiks romantikai.