Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

MĒNEŠA JUBILĀRS. Skorpions

© pixabay

Viņš ir labs organizators un kombinators, ar lielām caursišanas spējām un labu intuīciju. Ja kāds sēž zirnekļu tīkla vidū un rausta aukliņas (pārnestā nozīmē, protams), tad tas ir Skorpions! Viss izplānots, un paša radītā sistēma darbojas. Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt apbrīnojamas spējas shēmošanā un aizkulišu darbībā – visu sakārtos un novadīs... pēc sava prāta, protams.

Darbā Skorpiona padotie reti kad uzdrošināsies nepakļauties uzdevumiem vai bez saskaņošanas rīkoties pēc sava prāta - priekšnieka-Skorpiona bardzību neviens negribēs izbaudīt uz savas ādas. Turklāt Skorpions patvaļību arī nemaz neaizmirsīs. Katru mīļu dienu vaininiekam to «nebāzīs degunā», bet īstajā momentā atminēsies, un tam kādā svarīgā brīdī var būt izšķiroša nozīme.

Viedokļus viņš uzklausīs, bet par pieņemamu un labu esam atzīs tikai to, kas sakrīt ar paša domām. Varbūt - šo un to kādā reizē noklusēs, jo viņš ir arī labs diplomāts, bet lišķību vai nepamatotus glaimus no viņa gan nesagaidīt! Tajā pašā laikā - noklusējot patiesību, viņš pats īsti labi nejutīsies, jo tomēr pieradis runāt atklātu valodu.

Ar šīs zīmes pārstāvjiem nav vēlams spēkoties un provocēt viņus uz dusmām un atspēlēšanos, jo parasti uzvarētājs ir viņš. Cīņa ar Skorpionu vairumā gadījumu ir nevienlīdzīga cīņa. Pretinieks tiks pieveikts aukstasinīgi un bez žēlastības. Tomēr nevajag Skorpionus uzskatīt tikai par bargiem, atriebīgiem ļaundariem, bez sirds un dvēseles. Skorpioni labprāt palīdz, ja viņiem to lūdz, parāda pareizo ceļu, ir arī gana pacietīgi skolotāji - vienīgi pēc tam viņi vēlas, lai cilvēks tālāk darbojas pats. Skorpioni ir uzticīgi un labi draugi, ja vien pretī saņem to pašu.

Astroloģijā Skorpions tiek uzskatīts par dziļāko un spēcīgāko zodiaka zīmi, kam dotas spējas atdzimt, sākt visu no jauna, kas pārvalda dzīvības un nāves jautājumus. Arī ezoteriskās jomas, parapsiholoģija, astroloģija u.tml. bieži vien ir viņu interešu lokā. Skorpioniem pārsvarā ir augsti attīstīts intelekts, un dzīves gaitā viņi uzkrāj bagātīgu zināšanu un pieredzes pūru.

Darbošanās un rosīšanās Skorpiona dzīvē spēlē lielu lomu. Viņiem vajag atrasties kustībā un aktīvā apritē līdz sirmam vecumam, turklāt līdz sirmam vecumam viņi pārsvarā saglabā skaidru un možu prātu.

Skorpioni savu viedokli reti kad maina, tad jābūt kādiem ļoti īpašiem apstākļiem. Viņi ir nelokāmi un stingri gandrīz itin visā. Tāpēc ir ļoti svarīgi, vai Skorpions stājies uz labā vai ļaunā ceļa, jo pa vienu vai otru viņš dosies līdz galam, nekas un neviens viņu neapturēs.

Skorpioni parasti neiet ar atklātu dvēseli uz delnas, viņiem ir savas bruņas un aizsardzības sistēma, viņi neļaus, ka kāds viņa personību analizē vai kritizē. Reizumis Skorpioniem rodas vēlme pabūt vienatnē un norobežoties no apkārtējās pasaules. Tā viņi atkal smeļas spēkus.

Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi saglabāt brīvību, personisko neatkarību un individualitāti. Mīlestībā Skorpioni ir kaislīgi un kopā ar viņiem iespējams sasniegt augstāko piepildījumu un lidojumu, eksperimentēt un gūt baudījumu. Bieži vien viņi citu cilvēku dzīvēs spēlē liktenīgo lomu.

Skorpioni atklāj šīs pasaules dziļumu, sistematizē, sakārto un vada. Caur viņiem princips «mirt un celties» iegūst visdziļāko jēgu!