Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

ASTROLOĢIJA. Novembrī bez steigas un ar rāmu garu

© Depositphotos.com

Novembra lielākā daļa atkal paies nelabvēlīgajā tā dēvētā retrogrādā Merkura ietekmē, tāpēc līdz 20. novembrim tā palēnām, pamazām... Lielāku rosību var plānot uz mēneša beigām.

Īpašuma un finanšu lietas atliekam

Līdz 20. novembrim Merkurs retrogrāds Skorpiona zodiaka zīmē. Raugoties no saimnieciskā un lietišķā skatpunkta, šī zīme atbild par nopietnām darījumu sarunām, jaudīgiem finanšu plāniem, tās pārziņā ir banku tēma. Merkurs atnāk un izjauc ierasto lietu kārtību. Tas nozīmē - ja kaut kas kārtojams finanšu iestādēs vai plānots iegādāties nekustamo īpašumu, tad labāk to atlikt uz mēneša beigām.

Tāpat arī retrogrādā Merkura laikā nevajag pirkt auto vai dārgu sadzīves tehniku.

Kā pārdot auto ar 36 defektiem

Savukārt lietotu auto vai sadzīves tehniku retrogrādā Merkura laikā var izdoties pārdot visnotaļ sekmīgi. Un pavisam godīgi - neslēpjot defektus.

Šajā sakarā man ir kāds ārkārtīgi interesants pieredzes stāsts, ar kuru dalījos žurnālā Praktiskā Astroloģija.

Proti, ģimenes jaunā paaudze pirms daudziem gadiem bija iegādājusies ļoooti vecu auto. Tehniskajā apskatē atklājās 36 (!) defekti. Labojami, bet - 36! Nolēmām, ka nav vērts, un ievietojām sludinājumu: «Pārdod burvīgu sporta izpūtēju ar vecu Hondu, kurai ir 36 defekti.» Tas bija retrogrādā Merkura periodā. Un pircējs atsaucās! Nosūtīju tehniskās apskates lapu ar defektiem, un tomēr mašīna tika nopirkta. Jaunam cilvēkam, kurš mācās par automehāniķi, kā treniņu modelis.

Jāuzmanās no bohēmas un izdegšanas

Pilnmēness ietekmē un saviļņo emocijas, un daudzi pamanījuši, ka atsevišķi cilvēki - radi, draugi, kolēģi - šajā laikā uzvedas mazliet citādāk nekā ierasts...

Novembrī pilnā Mēness fāze ir 12. datumā plkst. 15.34. (Ietekme parasti jūtama dažas dienas pirms un pēc šā laika.) Mēness atradīsies Vērša zodiaka zīmē. Strādīgais Vērsis dziļi dvēselē ir arī dzīves baudītājs, un pilnmēnesī tas var izpausties īpaši spilgti. Jāsargās ļauties bohēmai, kas var būt pārmērīga un pat ieilgt, ja ir uz to tendence.

Protams, darba tēma ir Vērša pārziņā, un viņš - ja strādā, tad ar pilnu atdevi. Tāpēc šajā laikā jāuzmanās no pārstrādāšanās, kas var beigties ar izdegšanu vai pārlieku stresu.

Pilnmēness dienā dariet ikdienas darbus bez steigas un vakarā laikus dodieties pie miera.

Depositphotos.com

***

UZZIŅAI

Kāpēc Merkurs visu piņķerē?

Astroloģijā planētu dabas un ietekmes sfēru tulkojumu izcelsme meklējama romiešu mitoloģijā. Merkurs bija izveicīgais darījumu sarunu vedējs, dievu ziņnesis un tirgotāju aizbildnis. Bet arī gana viltīgs un izmanīgs, dažkārt pagrieza visu tā, kā pašam izdevīgi, un tika uzskatīts arī par zagļu, blēžu un viltnieku aizbildni.

Kad planēta atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī, tā sāk rādīt savu negatīvo dabu.