Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 11. aprīlim

© Oksana Džadana/ F64

Horoskopi no 5. līdz 11. aprīlim

SIRDSLIETAS. 5. aprīlis piemērots mazliet neprātīgiem pavasarīgiem piedzīvojumiem un sirdslietu avantūrām, jo Mēnestiņš, kas nosaka dienu fonu, atrodas dinamiskajā Auna zodiaka zīmē. 6., 7. un 8. aprīlī valdīs Vērša zīme, kas piemērota nesteidzīgai dzīves baudīšanai. Pēc tam attiecību tēmai un ģimeniskām rūpēm piemērota ceturtdiena, 11. aprīlis.

LIETIŠĶĀ JOMA. Darījumiem un lietišķo jautājumu risināšanai piemērots 8. aprīlis, kad Mēness Vērša zodiaka zīmē. Turklāt tas atrodas augošā fāzē, kas labvēlīga jaunu lietu uzsākšanai. 9. un 10. aprīlis vairāk piemērots runāšanai, nevis darīšanai. Var rīkot ideju apspriešanas un dažādas tikšanās, kurās nav jāpieņem svarīgi lēmumi. Šajās dienās valdīs komunikablā Dvīņu zodiaka zīme.

AUNS

Vēlme dzīvē kaut ko mainīt, darīt citādāk un labāk nekā līdz šim. Būsi pārdomās un aplūkosi dažādus scenārijus. Galvenais - nepieņem sasteigtus lēmumus un nedari neko emociju iespaidā. Daudz uzmanības prasīs mājas un ģimenes dzīve, labs laiks saimnieciskām aktivitātēm, nelieliem remontdarbiem, jaunu saimniecības lietu iegādei.

VĒR­SIS

Dzīve griezīsies notikumu virpuļos, ko grūti ietekmēt. Ļaujies plūsmai - viss, kas notiek, notiek uz labu. Darbā neuzņemies pārāk daudz un raugies, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts materiālā izteiksmē. Burvīgs laiks dažādiem izklaides pasākumiem, draugu ballītēm un prezentācijas pasākumiem. Satiksi interesantus cilvēkus.

DVĪ­ŅI

Svarīga darba tēma. Var pavērties jaunas iespējas karjerā un nākt piedāvājums, par kādu var tikai sapņot. Taču izvērtē visus aspektus un nekautrējies runāt par atalgojumu. Naudas lietas šajā periodā būs svarīgas. Iespējami palieli izdevumi mājas saimniecībai. Velti pēc iespējas vairāk laika saviem mīļajiem.

VĒ­ZIS

Daudz emociju, ārā un sirdī pavasaris! Būsi uz pozitīvisma viļņa, kas ļaus paveikt lielas lietas. Darbā vai biznesā iespējami negaidīti pavērsieni vai piedāvājumi, kas paver jaunus virzienus. Izmanto visas iespējas, ko dzīve tev piedāvā. Piemērots laiks, lai plānotu ceļojumu. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas.

LAU­VA

Darbs paņems daudz spēka un enerģijas, bet soli pa solim mērķi sasniegsi. Vēlāk būs gandarījums un iespējams kāds jauns piedāvājums. Pēc spraiga darba kārtīgi jāatpūšas, tāpēc brīvdienās ieplāno nelielu izbraucienu vai tikšanos ar draugiem. Pārdomas var izraisīt sirdslietas. Ja radušās kādas problēmas, izrunājies ar mīļoto.

JAU­NA­VA

Šobrīd nav īstais brīdis, lai atvēzētos sasniegumiem darbā vai biznesā. Palēnām, pamazām. Ja plānotais neizdodas, tad necīnies ar vējdzirnavām, bet atliec uz vēlāku laiku. Daudz svarīgāk pievērsties privātajai dzīvei. Brīvdienas pavadi ar saviem mīļajiem, sarīkojiet kopīgu pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SVA­RI

Izvairies no negatīvi noskaņotiem ļautiņiem, kas par visu žēlojas. Darbā vai biznesā iespējas izveidot jaunus un ienesīgus kontaktus. Savu tiesu paņems arī mājas pienākumi. Ja plāno lielāku pirkumu, tad rūpīgi izpēti cenu piedāvājumu. Attiecībās gādā par saskaņu un izvairies no strīdiem, tie neko labu nedos.

SKOR­PI­ONS

Darbā esi precīzs, visu dari apdomīgi, jo pastāv riski kļūdīties. Turies tālāk no situācijām, kur citi skaidro savas attiecības. Sirdslietām par labu nāks atklāta saruna un tolerance pret otrās pusītes viedokli. Ja būs savstarpējā sapratne, tad kopā ar mīļoto piedzīvosi patiešām emociju pilnus un iedvesmojošus mirkļus.

STRĒL­NIEKS

Daudz pienākumu mājās un ģimenē. Nedēļas nogalē vari sarīkot pavasara talku, ielūgt palīgā radus un draugus un pēc tam saorganizēt dārza svētkus vai mājas ballīti. Attiecībās valdīs saskaņa un pozitīvas emocijas. Darbā kaut kas var bremzēties, bet nesatraucies. Acīmredzot tā jābūt, lai kaut kas nenoiet greizi. Nogaidi.

ME­ŽĀ­ZIS

Daudz ko izdosies sakārtot, taču ieklausies citu cilvēku viedoklī un padomos. Ja uzspiedīsi savu pozīciju, var izcelties strīdi. Un ne vienmēr tajos dzimst patiesība. Brīvdienās būsi aizņemts ar mājas darbiem un tuvinieku problēmu risināšanu. Privātajā dzīvē - pavasaris dabā neatstās vienaldzīgu un radīs romantiskas noskaņas.

ŪDENS­VĪRS

Sajutīsi spēku pieplūdumu, radīsies jauni plāni un vēlme parādīt savus talantus. Realizēt ieceres var palīdzēt draudzīgi kontakti vai seni darījumu partneri. Arī par finansiālo izdevīgumu nebūs jāsūdzas, interesantas idejas par peļņu. Saistībā ar sirdslietām gan iespējamas dažādas pārdomas. Izrādi simpātijas un pasper solīti pretī.

ZI­VIS

Daudz lietišķo kontaktu, tikšanās ar draugiem, iespējas iepazīties ar interesantiem cilvēkiem. Piemērots periods jauniem projektiem un ienākumu pavairošanai, interesantu ideju tev netrūks. Būsi šarmants un pievilcīgs, kas palīdzēs atvērt daudzas durvis, arī uz cilvēku sirdīm. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.