Madonna glābj rokas no vecuma

© Scanpix

Popmūzikas karaliene Madonna, kas ar labiem panākumiem slēpj savu patieso vecumu, tagad pievērsīsies arī rokām, kas aizvadītās gadskārtas atklāj krietni labāk nekā seja, un, paskatoties uz Madonnas rokām, vismaz pagaidām diezgan droši var pateikt, ka viņa ir drīzāk vecmāmiņa, nevis mūžam jauna meitene.

51 gadu vecā dziedātāja ir vērsusies pie dermatologa Frederika Branta, lai meklētu palīdzību roku vēnu noslēpšanā. Kāds zinātājs laikrakstam Daily Mirror stāstīja, ka Madonna pēdējo gadu laikā, pateicoties F. Brantam, ir spējusi paveikt brīnumus ar savu seju, tomēr rokas allaž ir nodevušas viņas patieso vecumu. Pašlaik ārsts izstrādā roku atjaunināšanas kūri, kurā ir ķīmiski pīlinga preparāti, dermas noņemšanas intensīvās kūres, injekcijas un citi terapijas veidi.

Iespējams, Madonnas rokas jau ir pārcietušas injekcijas, kas vēnas padara baltas un liek tām pakāpeniski izzust, kā arī dažādu citu vielu ievadīšanu rokās – šīs procedūras ir izmaksājušas divus tūkstošus dolāru. Un, kā nojaušams, Madonna par rezultātiem ir tīri vai sajūsmā.

"Madonnai riebjas savu roku izskats, un viņa domā, ka tās izskatās pārāk vecas," stāstīja avots. "Viņa nevar kā Maikls Džeksons visur doties ar cimdiem." Tomēr, kamēr atjaunināšanas procedūras vēl nav galā, Madonna tieši tā arī dara. Daily Mirror norāda, ka pēdējā laikā viņa publiskās vietā redzama vai nu cimdos, vai arī rokas tur kabatās.

Savukārt, kad runa ir par Madonnas 13 gadus veco meitu Lurdesu, viņa uzsver, ka ir "tipiska māte", lai arī pēc Madonnas ekstravagantās publiskās uzvešanās un tā, kā viņai savos jaunības gados ar savu ārieni patika pārsteigt citus, varētu rasties cits iespaids. Savai meitai viņa pastāvīgi atgādinot, ka vajadzētu valkāt garākas kleitas un lietot mazāk kosmētikas.

"Es viņai parasti lieku vilkt nost platformkurpes, pavilkt zemāk kleitu un noņemt tumšo acu kosmētiku," stāstīja Madonna. "Viņai ir brīnišķīgs stils, bet es esmu tipiska māte un saku: "Ak, šausmas, tu šādā izskatā nevari iet uz skolu!"" Madonna atzīst, ka, ieraugot savas meitas kosmētikas un apģērba izvēli, viņai parasti esot divējāda reakcija. Pirmā – "cik lieliski viņa izskatās!", un otrā – "viņa ir apģērbusies pilnīgi neatbilstoši skolai".

Sarunā ar BBC Madonna stāstīja, ka meitai skolā ir jāvalkā forma un ir noteiktas krāsas, kādas drīkst formā parādīties. Šie ierobežojumi meitai liekot būt radošākai sava apģērba izvēlē. "Viņa seko līdzi, kas notiek uz ielas un ko cilvēki valkā. Viņa ir krietni vairāk orientēta uz modi, nekā biju es tanī vecumā," atzīst Madonna.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais