Amerikāņi Sjūzenu Boilu uzņem ar ovācijām

© MAVRIXONLINE.COM

Lielbritānijas talantu konkursa Britain’s Got Talent zvaigzne Sjūzena Boila ir pirmo reizi uzstājusies ASV — viņa piedalījās amerikāņu versijā par šo šovu un apstiprināja, cik pamatotas ir viņas pretenzijas būt publikas mīlulei.

Konkursa finālā skotu māksliniece dziedāja grupas The Rolling Stones 1971. sacerēto dziesmu Wild Horses. Kad viņa šonedēļ ieradās Losandželosā, viņu sveica vairāk nekā tūkstoš pielūdzēju un žurnālistu pulks, vēsta BBC.

48 gadus vecās S. Boilas debijas albums I Dreamed a Dream veikalos parādīsies novembrī un jau tagad interese par šo disku ir ļoti liela, norāda The Times. Iepriekšējā pasūtīšanā disks bija vienā popularitātes kategorijā ar Jay—Z un Vitnijas Hjūstones albumiem un The Beatles pārmāsterētajiem diskiem. S. Boilas albuma nosaukums ir ņemts no dziesmas, kas dažos mirkļos S. Boilu padarīja par pasaules mēroga slavenību. Kad viņa šogad parādījās Britain’s Got Talent žūrijas priekšā un sacīja, ka dziedās dziesmu no mūzika Les Miserables, tikai retais zināja, ko no drusku izpūrušās sieviņas sagaidīt, bet, kad viņa sāka dziedāt, viss mainījās. Britain’s Got Talent viņa beigās gan neuzvarēja un ieguva otro vietu, tomēr videomateriāls ar viņas uzstāšanos kļuva par YouTube grāvēju un to noskatījās miljoniem cilvēku visā pasaulē.

S. Bolai neuzdevās kļūt arī par America’s Got Talent uzvarētāju — pirmo vietu ieguva vistu audzētājs un kantrī dziedātājs Kevins Skiners no Kentuki. Pēc viņas uzstāšanās auditorija savu sajūsmu pauda, stāvot kājās, savukārt vairāki amerikāņu komentētāji S. Boilu ir atzinuši par patieso uzvarētāju.

Piemēram, rakstā Laiks Sjūzenu Boilu uztvert nopietni, avīzes Los Angeles Times popmūzikas kritiķe Anna Pauersa norāda, ka pusmūža sievietei ir izdevies iekarot raidījumu, kas tradicionāli ir orientēts uz gados jaunu auditoriju. „Viņas parādīšanās popmūzikas pasaulē ir devusi interesantu jaunu personību, savukārt mūzikas baudītājiem ir iespēja dzirdēt vēl vienu ļoti jauku balsi,” raksta kritiķe. Interneta izdevums Huffington Post raksta, ka S. Boila „pat nebija šova dalībniece, viņa dominēja America’s Got Talent finālā”. Savukārt izklaides jautājumiem veltītais portāls E! rakstīja tā: „Kurš bija konkursa uzvarētājs? Ja neskaita Sjūzenu Bolu, tas ir Kevins Skiners”.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais