Kevins Kostners septīto reizi kļuvis par tēvu

55 gadus vecajam Holivudas aktierim Kevinam Kostneram un viņa 36 gadus vecajai sievai Kristīnei Baumgartnerei piedzimis trešais bērns – meitenīte. Jaundzimušajai vecāki devuši vārdu Greisa Eiverija.

Kostneram un Baumgartnerei jau ir divi kopīgi bērni – gadu vecais Heijess un trīsgadīgais Keidens. Turklāt slavenajam aktierim no iepriekšējās laulības ar Sindiju Silvu ir trīs jau pieauguši bērni – 25 gadus vecā Enija, 23 gadus vecā Lilija un 22 gadus vecais Džo, kā arī 13 gadus vecais ārlaulības dēls Laiems.

Laulība ar Silvu ilga veselus 16 gadus, līdz 1994. gadā pāris izšķīrās. Kostnera ārlaulības bērna māte ir sabiedrības dāma Bridžita Rūnija – 1997. gadā veiktās DNS analīzes uzrādīja, ka Kostners ir viņas 1996. gadā dzimušā bērna tēvs. Kostners ar modes dizaineri Baumgartneri pēc piecu gadu draudzības apprecējās 2004. gadā savā rančo Kolorādo.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais