Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 31. maijam

© Sanita Ceirule/F64

HOROSKOPI no 25. līdz 31. maijam

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai

SIRDSLIETAS. Piektdien, 24. maijā, Mēness atrodas harmoniskajā Svaru zīmē - sapratnes un attiecību uzlabošanas laiks. Savukārt sestdien, svētdien un pirmdien valdīs Skorpions ar savām dziļajām kaislībām. Labs laiks romantiskam randiņam un attiecību stiprināšanai, bet ļoti jāsargās kādu aizvainot, jo tas var ķerties pie sirds. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tuvojas pilnmēness, kas raisa emociju viļņošanos. Tas būs klāt trešdien, 29.05 plkst. 17.19.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunā darba nedēļa 28.05 sāksies ar Mēness atrašanos Skorpionā, kas ir gana labs laiks lietišķām darīšanām, biznesa sarunām un racionālu jautājumu kārtošanai. Nedēļas vidū svarīgus pasākumus nebūtu vēlams plānot tā paša pilnmēness dēļ. Ar biznesu tam mazs sakars, bet cilvēki var jūtīgi uztvert situācijas. Darījumiem normāls laiks atkal būs 31.05 un 1.06., kad Mēness būs Mežāzī. Tomēr kopumā šī vasara lietišķajām tēmām ir diezgan sarežģīta.

AUNS

Daudz uzmanības paņems darbs vai bizness, bet jāatrod līdzsvars starp lietišķo un privāto dzīvi. Dienu steigā neatstāj novārtā savējos - atrodi laiku, lai dalītos svarīgākajā. Piemērots brīdis atvaļinājuma ceļojumam un prieks no iepirkšanās tūres, tomēr tērējies ar apdomu.

VĒRSIS

Būs daudz pienākumu, sapulču, tikšanos un tālruņa zvanu. Var izveidoties jauni kontakti, kas ļaus noslēgt izdevīgus darījumus un pavairot ienākumus. Iespējams arī kāds vilinošs karjeras piedāvājums. Brīvdienās vēlams apmeklēt kultūras pasākumu vai pievērsties radošam hobijam.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē kārtīgi atpūties, apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem. Ja liekas, ka kaut kas pārrunājams par attiecībām ģimenē vai ar mīļoto cilvēku, neatliec uz vēlāku laiku. Atklāta saruna daudz ko saliks pa plauktiņiem. Profesionālajā jomā izaugsme un jauni piedāvājumi.

VĒZIS

Pirmajā vietā attiecības ģimenē. Brīvdienās vari sarīkot pusdienas vai grila vakaru savējiem, vai arī uzaicināt uz kādu izklaidējošu vai izzinošu pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Nākamajā nedēļā sekmīgs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs un risinātu lietišķus jautājumus.

LAUVA

Daudz enerģijas paņems darbs, un, iespējams, par to būs jādomā arī brīvdienās. Šobrīd aktuāli jauni projekti un kontaktu veidošana - var rasties interesanti varianti. Taču dienu steigā neatstāj novārtā attiecību jomu. Ja kaut kas nav pēc tava prāta, apdomā, ko pats esi vai neesi darījis.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve un sirdslietas. Brīvajiem ļaudīm iespējama saviļņojoša iepazīšanās, kas iedvesmo un ceļ augšup. Pāriem vajadzētu kopā pasākt kaut ko aizraujošu, lai atsvaidzinātu ikdienu. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas tev nebūs pa prātam. Neiesaisties diskusijās, bet nogaidi.

SVARI

Jāpievēršas mājas dzīvei un bērniem, ja esi ģimenes cilvēks. Uzklausi savas atvasītes un palīdzi ar padomu, brīvdienās kopā apdariet saimniecības darbus vai apkopiet puķu dārzu. Profesionālie pienākumi prasīs iedvesmu, bet tu sekmīgi tiksi galā, varbūt pat sekos karjeras piedāvājums.

SKORPIONS

Nedēļas nogalē vari pievērsties mājas un dārza darbiem, sarīkot jautru ballīti radiem un draugiem vai ar mīļoto cilvēku izbaudīt romantisku divvientulību. Galvenais - atpūsties un nedomāt par darbu, tas, lai paliek nākamajai nedēļai. Paredzams nemierīgs laiks, daudz pienākumu un mainīgas situācijas.

STRĒLNIEKS

Atpūta, izklaide, ballīte vai jautrs izbrauciens - izvēlies, ko vēlies. Nedēļas nogale ir domāta atpūtai un dzīves baudīšanai.

Darba dzīve būs samērā saspringta: daudz pienākumu, jauni projekti, kā arī iespējas palielināt ienākumus. Nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai pirkt kaut ko līzingā.

MEŽĀZIS

Vairāk racionālas pieejas un mazāk emociju, jo tās var sarežģīt attiecības ar tuviniekiem un kolēģiem. Ieklausies atšķirīgos viedokļos un esi tolerants. Veiksmīgs laiks profesionālai izaugsmei un ienākumu palielināšanai. Ja klāt atvaļinājums - dodies tālākā ceļojumā.

ŪDENSVĪRS

Daudz enerģijas un vēlme darboties, viss, ko uzsāksi, ies no rokas. Tāpēc vajadzētu ķerties pie svarīgām lietām, lai spēki neaiziet tukšgaitā. Brīvdienās labprāt rosīsies mājās, izdaiļojot dzīves telpu vai uzņemot mīļus viesus. Spēcīgi darbosies intuīcija, ieklausies un paļaujies uz to.

ZIVIS

Ātri orientēsies cilvēkos un situācijās un atradīsi pareizos risinājumus. Tavs padoms var noderēt citiem. Neliedz to, bet arī necenties pārāk daudz atrisināt citu vietā. Brīvdienās paredzami saimnieciskie darbi, vari iegādāties kādu lielāku pirkumu mājoklim vai izdaiļot interjeru.