Galkins uzdāvina Pugačovai dzīvokli

Krievu popmūzikas leģenda Alla Pugačova 15. aprīlī nosvinēja savu 61. dzimšanas dienu. Maksims Galkins apsveica dziedātāju un uzdāvināja viņai dārgu dāvanu – lepnu dzīvokli.

Par godu savas dzimšanas dienas svinībām krievu estrādes zvaigzne Alla Pugačova bija noīrējusi restorānu – tvaikoni un devās peldējumā pa Maskavas upi. Šis peldošais restorāns Allai Borisovnai izmaksāja 46 000 rubļu, neskaitot pašu banketu. Taču šie tēriņi ir tīrais nieks salīdzinājumā ar to, ko primadonnai uzdāvināja viņas mīļotais vīrietis Maksims Galkins – slavenais parodists Pugačovai nopirka dzīvokli Lubjankā, kurā remonts jau gandrīz ir pabeigts.

Kā jau bija paredzams, "sieviete, kas dzied", atzīmēja savu 61. dzimšanas dienu bez milzīgām svinībām. Pavizināties ar tvaikoni bija uzaicināti aptuveni 40 viesu, starp tiem mūziķi un ģimenes tuvākie draugi. No skatuves kolēģiem bija tikai Igors Nikolajevs ar savu jauno sievu. Pēc peldējuma pa upi visi devās uz Pugačovas tuvam draugam piederošo vasarnīcu, kur turpināja svinības.

Svarīgākais