Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Latviešu "X faktora" zvaigznes. Vai mēs par viņiem vēl dzirdēsim?

© TV3 publicitātes foto

3.lapa

Busulis cenšas piepildīt grāmatvedes Ievas sapni

«Piedaloties Latvijas karaokes čempionātā, 2012. gadā ieguvu bronzas, bet 2013. gadā sudraba medaļu. Katra dziesma man ir kā maza etīde, kurā vajag nedaudz padomāt par intonāciju un vēstījumu,» saka «X faktora» dalībniece Ieva Grīsleja. Interesanti, ka šovā piedalās arī viņas meita, vidusskolniece Eirana.

«Ilgu laiku skumu, ka Latvijā nav muzikālo izrāžu un uzvedumu, bet, atnākot uz «X faktoru», atklāju, ka ir. Šova žūrijas pārstāvis Intars Busulis pēc manas uzstāšanās piedāvāja piezvanīt Viktoram Runtulim un ieteikt mani kabarē izrādē. Arī šova pieteikuma anketā rakstīju, ka iedziedu filmās dziesmas vai arī spēlēju muzikālajās izrādēs,» pirmo pieredzi šovā un iepazīšanos ar Busuli atklāj Ieva.

Viņa stāsta, ka dzīves ceļš nav bijis viegls, bet interesants. «Piedzīvoju krīzi, kad veco dzīvi vairs nevarēju dzīvot, bet jauno nemācēju. Mani vecāki ir mākslinieki - tēvs muzikants, bet mamma visu mūžu nostrādājusi mākslas skolā par zīmēšanas skolotāju. Tā kā biju augusi mākslinieciskā vidē, izmācījos par apģērbu dizaineri. Kad sāku strādāt, man pieteicās meitiņa. Un tajā brīdī bija kaut kā jāaizsitas, tādēļ sāku strādāt uz dzelzceļa par biļešu kontrolieri. Pēc tam, strādājot pastā par nodaļas priekšnieci, sapratu, ka man padodas grāmatvedība, tādēļ devos apgūt šo arodu. Tā no mākslinieces kļuvu par veiksmīgu finansisti un grāmatvedi. Šobrīd es vadu inventarizāciju un finanšu kontroli. Man ir sava grāmatvedības firmiņa Aizkrauklē, un var droši apgalvot, ka esmu izsitusies. Taču mana sirdslieta ir mūzika, tādēļ kolēģi būs pārsteigti, uzzinot no TV ekrāna, ka es dziedu.»

Turpinājumu lasi nākamajā lapā