VAKARA ZIŅAS. Lolita: Mums, resnulēm, ir vīri un sekss!

© Komsomoļskaja Pravda

Krievijas dziedātāja Lolita Miļavska (53) Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku notiekošajā festivālā «Tveice» («Žara») pārsteigusi sabiedrību ar ļoti izaicinošu tērpu, par ko sašūmējušās kā dāmas laukos, tā galvaspilsētā. Ļaudis sociālajos tīklos nebeidz vien kritizēt apaļīgās dziedātājas spilgto iznācienu, norādot, ka tik resna dāma nevar atļauties tik drosmīgu tērpu.

Uz skatuves Lolita iznāca, krāšņā apmetnī tērpusies, un nekas neliecināja, ka dziesmas laikā viņa to nometīs un skatītājiem atklāsies dziedātājas pikantās formas. Apspīlētais triko izcēla Lolitas augumu visā tā krāšņumā. Ja zem triko nebūtu uzvilkts tumšs bodijs, tad skatam pavērtos vēl pikantāka aina. Lolitai allaž paticis provocēt savus skatītājus, un arī šoreiz viņai tas izdevās. Tādēļ komentāri par dziedātājas tērpa izvēli nav tie glaimojošākie.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais