VAKARA ZIŅAS: Džentlmeņu cīņas par lomu seriālā "UgunsGrēks"

© skaties.lv

Dažādos aktieru un modeļu konkursos ierastāk ir redzēt daiļā dzimuma pārstāves. Tomēr pilnīgi iespējams, ka šoreiz, sacenšoties par lomu pašmāju populārajā seriālā «UgunsGrēks», tiks izvēlēta nevis daiļā dzimuma pārstāve, bet gan stiprais dzimums. Interneta balsojumā pārliecinošu pārsvaru pār dāmām demonstrē kungi, izpelnoties lielākas skatītāju simpātijas. Visi četri puiši ir radoši un vēlas jaunus izaicinājumus.

Pieticīgais bārmenis Uldis Ozols

«Ikdienā esmu bārmenis viesmīlis un «UgunsGrēka» aktieru atlasei pieteicos, jo patīk vērot televīzijas pārraides un mans mīļākais seriāls ir «UgunsGrēks». Par lomām runājot, es pat priecātos, ja seriālā kādā no ainām varētu pienest maizi kafejnīcas īpašniekam Gunāram (aktieris Egils Melbārdis - red. piez.),» īsi un kodolīgi nosaka Uldis Ozols.

*

Edgaram Toretto bijis labs skolotājs - Andris Bulis

Plašākā sabiedrībā Edgars Toretto ir zināms kā šovbiznesa eksperts. Lai arī viņš pagaidām vēl nav iekļuvis «UgunsGrēka» jauno aktieru līderu piecniekā, Edgars ir pietiekami kolorīta un spilgta personība.

«Konkursam nepieteicos pats, to izdarīja mani draugi. Sociālajos tīklos, kur ir mani profili, var manīt, ka īpaši nepubliskoju informāciju, lai par mani balso. Tāpat saistībā ar konkursu nesūtu arī privātas ziņas. Zinu, ka citi konkursa dalībnieki lūguši, lai par viņiem balso, un ņēmās «Feisbukā» kā traki, bet es atstāju visu, kā ir, lai notiek kā notikdams.

Ikdienā esmu uzņēmējs, brīvajā laikā piekopju mākslinieciskus hobijus. Šobrīd aktīvi attīstu projektu «Kids Awards», kas ir pirmā muzikālas balvas pasniegšanas ceremonija bērniem. Esmu lepns par to, ka šajā konkursā piedalās tik apņēmīgi un talantīgi bērni. Runājot par manām aktiermeistarības prasmēm, kādreiz tās apguvu pie aktiera Andra Buļa. Uhh, cik tas bija sen! Man patīk, kad es jūtos brīvi, un aktiermeistarība ir veids, kā es atslēdzos no ikdienas. Ja kādreiz man ļaus tēlot kādu lomu, tad es spēlēšu pats sevi, jo tas tagad ir ļoti moderni, piemēram, populārajā Krievijas seriālā «Kuhņa» aktieris Dmitrijs Nagijevs spēlē pats sevi. Viņš šajā seriālā ir ar savu īsto vārdu. Es varētu darīt līdzīgi, tādā veidā «UgunsGrēka» viesnīcā ienesot jaunas vēsmas,» atklāts ir Edgars Toretto.

*

Līderis - filozofs Valts Skuja

«Balsojumam pieteicos, īsti nedomājot. Taču uzreiz kā pārsteigums sekoja manu draugu un radinieku milzīgais atbalsts balsojuma laikā. Ļoti patīkami, ka man tuvi cilvēki nav mani aizmirsuši un cenšas atbalstīt. Īsti nevienam neesmu lūdzis balsot, jo mans rezultāts taču ir acīmredzams. No pirmās dienas interneta balsojumā pārliecinoši esmu ierindojies pirmajā vietā, kas dod nelielu pārliecību, ka man būs iespēja piedalīties šajā seriālā.

Labprāt atveidotu kādu netradicionālu tēlu. Domāju, ka «UgunsGrēka» producentiem noteikti ir padomā ne viena vien šāda loma. Tajā pašā laikā izmantošu sev sniegto iespēju un nenoraidīšu nevienu no piedāvātajām lomām,» pārliecināts par veiksmīgu iznākumu ir Valts Skuja.

«Uzreiz pēc vidusskolas devos strādāt uz lidostu ar mērķi sakrāt naudu mācībām Kultūras akadēmijā un vēl dažādām lietām, lai veicinātu savu garīgo izaugsmi. Pašmācības ceļā izglītojos filozofijas, mākslas un dārzniecības jomās. No rītiem mēdzu arī meditēt, lai sakārtotu savas domas dienas darbiem. Es esmu ļoti dziļš cilvēks un liels garīgo vērtību cienītājs,» ar savu personību iepazīstina seriāla «UgunsGrēks» aktieru atlases dalībnieks.

*

Starp līderiem asprātīgais šķēpmetējs Ričards Griezītis

«Pieteikties seriāla aktieru atlasei mani pamudināja draugi un mana vēlme radoši izpausties, kā arī vienreizēja iespēja sevi izaicināt un iegūt jaunu pieredzi, kas man pavisam noteikti noderētu arī nākotnē. Seriālā neesmu iztēlojies kādu konkrētu lomu, kuru varētu spēlēt, bet esmu gatavs pieņemt jebkādu izaicinājumu. Galvenais, lai varētu sevi parādīt no radošās puses,» saka Ričards Griezītis.

Šobrīd jaunais vīrietis studē Rīgas Tehniskajā universitātē un aktīvi nodarbojos ar sportu - šķēpmešanu. «Sākumā mācījos Murjāņu sporta ģimnāzijā. Un līdz pat šodienai šķēpmešana aizņem lielu daļu manas ikdienas. Mēdzu arī aktīvi darboties sociālajos tīklos - regulāri publicēju attēlus un dažādus video rullīšus, lielākoties tie ir asprātīgi un ar humora piesitienu. Domāju, ka mana ikdiena kļūtu daudz aizraujošāka, ar jauniem iespaidiem un piedzīvojumiem bagātāka. Piedalīšanās seriālā man sniegtu ieskatu arī televīzijas aizkulisēs. Noteikti priecātos, ja man būtu iespēja sevi no malas redzēt televīzijā, it sevišķi Latvijā tik ļoti populārajā un iemīļotajā seriālā «UgunsGrēks»,» atklāj Griezītis.



Svarīgākais