ASTROLOĢIJA: Decembris. Pasteidzamies ar darbiem un tad svinam svētkus

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Šī gada pēdējais mēnesis ir klāt. Adventes vainagos deg svecītes, ielās un skatlogos valda svētku noskaņas, bet mēneša pirmajā pusē darba pilnas rokas. Svarīgās lietas jāpaspēj sakārtot līdz 19. decembrim, kad atkal klāt būs retrogrādā Merkura periods, kurā nav vēlams uzsākt svarīgus ilgtermiņa darbus, risināt darījumu sarunas, parakstīt līgumus un iegādāties tehniskas ierīces, – mēneša otrā puse un svētku laiks lai paliek pašiem.

Sākas oficiālā ziema

Decembra lielāko daļu Saule atrodas optimistiskajā un dzīvespriecīgajā Strēlnieka zodiaka zīmē. Strēlniekam ir svarīgi ideāli, un taisnība tiks pateikta. Brīvība, neatkarība, jaunas zinības un plašs pasaules skatījums ir šīs zodiaka zīmes vadmotīvi. Laiks paplašināt apvāršņus un mācīties.

21. decembrī pulksten 12.44 Saule nonāk atbildīgajā Mežāža zīmē, un tas ir arī oficiālais ziemas sākums. Šai zodiaka zīmei raksturīgs pamatīgums, stabilitāte un nopietnība. Taču svarīgi, lai iespringšana par darbu un karjeru nenomāc spēju vienkārši priecāties par dzīvi. Vairāk optimisma un pozitīvisma!

Tādi vadmotīvi ir svarīgi šajā laikā pasaulē nākušajiem cilvēkiem.

No ideāliem pie darbiem

Sadzīviskā planēta Merkurs līdz 2. decembrim atrodas Strēlnieka zodiaka zīmē, un šīs dienas ir labvēlīgas mācībām un ārzemju tēmai jebkurās izpausmēs - lietišķo kontaktu veidošanai, saziņai ar radiem vai draugiem citās valstīs, jaunu plānu kaldināšanai. Pēc tam Merkurs pāriet Mežāzī un aktualizē praktiskās tēmas. Strēlnieks ir aicinājis mācīties, bet Mežāzis palīdzēs zināšanas izmantot dzīvē. Konservatīvisms un stabilitāte. Ja kaut ko darāt, tad tā, lai būtu taustāms rezultāts. Mēneša pirmajā pusē sakrīt vēl vairākas kombinācijas, kas labvēlīgas lietišķām lietām.

Strādājam čakli!

Auglīgāk darbi veicas, ja tie uzsākti augošā Mēness fāzē, turklāt dienās, kad tas atrodas tā dēvētajās saimnieciskajās zodiaka zīmēs.

Decembra pirmajā pusē Mēness ir augošs, un ir vairākas labas dienas, ko varam izmantot. Piemēram, no 1.12 plkst. 10.52 valdīs Mežāzis un līdz 3.12 plkst. 21.44 ir labs laiks darbībai un aktivitātēm būvniecībā, nekustamā īpašuma jomā, darīšanām iestādēs u.c. Runāšana un darīšana ies roku rokā. Tāpat arī īpašuma jautājumus var risināt, kad Mēness atrodas Vērša zīmē (no 10.12. plkst. 14.41 līdz 12.12. plkst. 14.41). Šis laiks ir piemērots arī tad, ja darbība saistās ar mākslas priekšmetiem vai ēdināšanas un kafejnīcu biznesu. Vēl saimniekošanai derīgs ir Vēža periods (no 14.12. plkst. 14.08 līdz 16.12. plkst. 15.15), taču tas iekrīt pilnmēnesī. Ar biznesu tam gan maz sakara, bet jāņem vērā, ka cilvēki var būt emocionālāki un ir riski pieņemt lēmumus emociju iespaidā vai konfliktēt. (Saimniecisko darbu kalendāru katru mēnesi var skatīt žurnālā Praktiskā Astroloģija.)

No 19.12.2016. līdz 8.01.2017. atkal būs retrogrādā Merkura periods ar piņķerēšanos un pārpratumiem. Varat pabeigt iesākto, bet pie jauniem darbiem neķerieties.

Mīlestības dzirkstis

Mīlestības planēta Venera līdz 7. decembrim atrodas nopietnajā Mežāža zīmē, kas izceļas ar atbildīgu attieksmi. Lai attiecības plauktu, diezgan svarīgs ir arī materiālais moments, partnera statuss. Jūtu izpaušana un emociju izrādīšana bremzējas. Pēc tam Venera nonāk brīvību mīlošajā Ūdensvīra zīmē - burvīgs laiks simpātiju dzirkstīm, flirtam, piedzīvojumiem. Garlaicīgi nebūs.

P.S. Par Ziemassvētku un Jaungada astroloģiskajām noskaņām informēsim pirms svētkiem. Bet līdz tam gaidīšu Jūsu vēstules rubrikai Pajautā astrologam. Nepieciešama informācija, kas norādīta blakus slejā.



Svarīgākais