Playboy dibinātājs Hjū Hefners šķiras

Playboy dibinātājs Hjū Hefners © AP/Scanpix

Pēc vairāk nekā desmit gadiem, kas pavadīti dzīvojot atsevišķi no sievas, žurnāla Playboy dibinātājs Hjū Hefners nolēmis šo jautājumu nokārtot arī juridiski. Šādā veidā viņš mēģina pielikt punktu sievas mēģinājumiem no viņa piedzīt lielas naudas summas.

Dokumentos, kas iesniegti tiesā, H. Hefners lūdz noteikt, ka bijušajai dzīvesdraudzenei, 47 gadus vecajai Komberlijai Korādai, no viņa ik mēnesi pienākas 20 tūkstoši dolāru. Šī summa ir puse no tās, ko viņš viņai ir maksājis kopš 1998. gada, kad abu ceļi pašķīrās. H. Hefners arī vēlas, lai šādi maksājumi viņam būtu saistoši vairs tikai divus gadus vai arī līdz laulības šķiršanas juridiskie aspekti būtu atrisināti - atkarībā no tā, kas notiek agrāk, vēsta AP.

83 gadus vecais H. Hefners pašlaik dzīvo kopā ar trim draudzenēm savā Losandželosas savrupmājā. Ar Kimberliju viņš apprecējās 1989. gadā - tanī pašā gadā Kimberlija kļuva par Playboy gada modeli. 1998. gadā viņi pašķīrās - H. Hefners turpināja dzīvot greznajā savrupmājā, savukārt Kimberlija Hefnere kopā ar viņu diviem dēliem ievācās citā tuvumā esošā mājā. Ap to laiku viņa pati bija mēģinājusi abu laulību šķirt tiesā, tomēr pēc tam šo prasību atsauca.

Savukārt pagājušajā mēnesī K. Hefnere atkal iesniedza tiesā laulības šķiršanas pieteikumu, un tagā norādīja, ka no bijušā vīra viņai pienākas četri miljoni dolāru, kā to paredz laulību līgums. Kimberlija paziņojusi, ka Hjū viņai pēc laulības ceturtā gada ir solījis maksāt 250 tūkstošus dolāru dienā par katru gadu, ko viņi pavadīs laulībā. K.

Hefneres tiesā iesniegtie dokumenti, kas nonākuši preses rīcībā, sniedz ieskatu tajā, cik plaši dzīvo H. Hefners. Viņa īpašumu vērtība sasniedz 43 miljonus dolāru, un ik mēnesi viņš izklaidēm un pārtikai tērējot 43 tūkstošus dolāru.

H. Hefners savos dokumentos, kas iesniegti tiesā, apgalvo, ka pēc šķiršanās sievai ir samaksājis 750 tūkstošus dolāru un uzskata, ka ar šo summu ir izpildījis laulības līgumā fiksētā saistības. Turklāt viņš kopš abu šķiršanās sievai esot samaksājis 12 miljonus dolāru.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!