Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Izklaide

Grupai "PeR" tapis mūzikas video ar komiksa tēliem

Komiksa "Prātīgie" veidotāji pabeiguši darbu pie grupas PeR video klipa Dziesmai "Nevar Būt" (Elektronika). Tapusi arī versija angļu valodā ar nosaukumu "Frequency". Dziesmas video piedalās komiksa "Prātīgie" tēli.

"Nevar Būt" (Elektronika) mūzikas video veidots kā komikss ar 2 un 3 dimensiju animācijas elementiem, tādējādi skatītājam parādot video pārvērstu zīmētu stāstu. Tas ir pirmais šāda veida multimediju darbs Latvijā dziesmas vizualizēšanai.

Dinamiskais un krāsainais mūzikas video stāsta par to, kā dziesma var satuvināt pilnīgi nezināmus cilvēkus. "Dziesma vieno," saka Aivars Līpenītis, reklāmas un pasākumu aģentūras magicFIB radošais direktors un interneta vietnē www.pratigie.lv lasāmā komiksa autors, priecājoties par sadarbību ar grupu PeR un sakot paldies par uzdrīkstēšanos veidot neparasto darbu.

"Mūs aizrāva komiksa "Prātīgie" izpildījums un tēli, tādēļ ne brīdi nešaubījāmies par veiksmīgu rezultātu," tā par sadarbību saka grupa PeR.

Dziesmas "Nevaru Būt" (Elektronika) un versijas angļu valodā "Frequency" video klipu izstrādāja aģentūra magicFIB. Scenārija autors - Aivars Līpenītis, mākslinieks - Aivars Baranovs, animācija un montāža - Jānis Opuls. Mūzikas video var skatīties internetā - www.pratigie.lv/per, www.youtube.com/PeRmuzik, draugiem.lv/per, televīzijā - Latvijas mūzikas kanālā, SeMS, OE mūzikas kanālā.