Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Slavenības apceļo pasauli

© instagram, facebook

Daudzas sabiedrībā zināmas personas Latvijas ziemas laiku nomainījušas pret atpūtu citos platuma grādos. Sasildījušās un atguvušas spēkus, radošās personības pēc atgriešanās dzimtajā Latvijā ar jaunu sparu varēs ķerties pie darba.

Gunārs Kalniņš Svētajā zemē Izraēlā

Dziedātājs un gospeļkora «GG Choire» dibinātājs Gunārs Kalniņš, kurš jau vairākus gadus par savām mājām dēvē Spāniju, šoreiz devies ceļojumā uz Svēto zemi. Kāpēc mūziķis devies uz Izraēlu? Lai izstaigātu Jēzus Kristus takas vai smeltos iedvesmu jauniem skaņdarbiem, nav zināms, taču sekotājiem sociālajā tīklā «Instagram» Gunārs atskaitās gandrīz par katru savu soli.

Agris Daņiļevičs Tanzānijā sajūsminās par žirafēm

Pedagogs un deju grupas «Dzirnas» vadītājs Agris Daņiļevičs apceļo Tanzāniju. Sociālajā vietnē mākslinieks ievietojis fotoattēlu, kurā redzama žirafe. Daņiļevičs bildi komentējis šādi: «Šobrīd dejas mācu meitenēm ar gariem kakliem un garām kājām.»

Diāna Pīrāgs Taizemē sadraudzējas ar tīģeri

Brīnišķīgā džeza mūzikas izpildītāja Diāna Pīrāgs atpūšas vasarīgajā Taizemē, kur sauļojas pludmalē, peldas okeānā, fotografējas ar pērtiķiem, ziloņa mugurā un pat sadraudzējusies ar tīģeri. Dziedātāja Puketā apmeklējusi arī zobārstniecības klīniku, par ko «Phuket Dental Studio» savā «Facebook» kontā Diānai izteica pateicību.

Eva Ikstena atjauno spēkus Indijā

Iespējams, ka mūziķis Ralfs Eilands un lācītis Čārlzs Minguss, kurš svešajā zemē jau atradis sev draudzenīti ar diezgan neparastu vārdu – 42, Indijā sastapsies ar Latvijas Televīzijas raidījuma «Kultūras ziņas» vadītāju un fonda «Viegli» aktīvisti Evu Ikstenu, kura arī devusies ceļojumā uz šo saules pielieto valsti, kur cilvēki meklē ne tikai siltumu, bet arī garīgumu un fizisku attīrīšanos.

Ralfs Eilands dodas ceļā ar rotaļu lācēnu

Savukārt mūziķis, grupas «PeR» līderis Ralfs Eilands 1. februārī no lidostas «Rīga» kopā ar rotaļu lācīti Čārlzu Mingusu devās ceļā uz Indiju. Dziedātājs Lauris Reiniks, it kā paredzēdams, ka lācītis svešajā zemē varētu uzvesties nepieklājīgi, ierakstīja šādus ceļa vārdus: «Nu tad lai Čārlzs nedara neko tādu, ko nedarītu Ralfs!»

Sanda Kiopa kailais sveiciens no Spānijas

Skandalozais latvju mūziķis Sandis Kiops beidzamajā laikā kļuvis par kaislīgu ceļotāju. Pēc Ziemassvētkiem, ko Kiops ar savu mīļoto sievieti Dainu pavadīja Berlīnē, pienācis laiks saulainajai Spānijai. Mūziķis ar savu izredzēto bauda siltumu un saules peldes Marbeljā. Un allaž dažādu trakulību un dullību cienītājs Sandis Kiops nebūtu viņš pats, ja arī šoreiz neizstrādātu kādu niknu pigoru. Proti, mūziķis tautiešiem dzimtenē sūta labrītu un savu kailfoto ar pliku dupsi.