Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Krievu skaistulīte Irina Šeika vēlas dzemdēt

© scanpix

Izdevums «E!News» ziņo, ka krievu modele Irina Šeika (29) savam draugam amerikāņu aktierim Bredlijam Kūperam (40) plāno dzemdēt bērnu.

Interesanti, ka slepenie mīļākie Irina un Bredlijs no šā gada pavasara, kad sāka baumot par viņu dēku, tā arī kopā nav parādījušies sabiedrībā uz sarkanā paklāja un publiski nav atklājuši savas attiecības. Pārīša romāniņu varētu uztvert kā kārtējo sensāciju mednieku izpūsto pīlīti, taču pārāk nepārprotami Šeika un Kūpers skūpstās miglu bildēs, ko izdevies uzņemt paparaci, kuri mīlniekiem seko burtiski pa pēdām.

Anonīmais ziņotājs apgalvo, ka modelei un aktierim viss ir ļoti nopietni un ka attiecības var beigties ar kāzām un bērnu pulciņu, jo viņus saista ne tikai seksuāla pievilcība un kaisle, bet arī dzīves uzskati.

Bredlijs Kūpers palīdzēja Irinai Šeikai atgūties pēc šķiršanās no portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu, ar kuru modele nodzīvoja kopā piecus gadus. Savukārt Holivudas kinoaktierim pirms satikšanās ar modeli bija attiecības ar britu modeli Sjuki Voterhausu, bet pirms tam viņam piedēvēja dēkas arī ar aktrisēm Rīzu Viterspūnu un Zoju Saldanu. 2006. gadā Bredlijs Kūpers apprecējās ar itāliešu aktrisi un dejotāju Dženiferi Espozito, taču jau pēc četriem mēnešiem viņi paziņoja par šķiršanos.