Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Džareds Leto tiekas ar 23 gadus jaunāku krievu modeli

«DŽOKERA» JAUNĀ MĪLĀ. Dziedātājs un aktieris Džareds Leto filmēšanās starplaikos satiekas ar krievu modeli Valēriju Kaufmani. © scanpix

  Kopš brīža, kad aktieris un dziedātājs, pazīstamās grupas «30 Seconds to Mars» līderis Džareds Leto (43), lai kinokomiksā «Pašnāvnieku vienība» atveidotu Džokeru, nogrieza un nokrāsoja matus platīnblondā, bet pēc tam arī zaļā krāsā, viņš kļuvis ļoti pamanāms paparaci fotokamerām.

Filmēšanas starplaikos aktieris satiekas, pastaigājas, brauc ar velosipēdiem un iet iepirkties kopā ar krievu modeli Valēriju Kaufmani (20). Viņi kopā pavada diezgan daudz laika, un acīmredzot 23 gadus lielā vecuma starpība mīlētājus nesatrauc. Baumo, ka attiecības ir tik nopietnas, ka mākslinieks un podija uzlecošā zvaigznīte jau vairākas nedēļas dzīvo zem viena jumta.

Valērija Kaufmane ir dzimusi Maskavā, un viņas karjera iesākās ar galvu reibinošiem panākumiem. Meitene modeles arodu sāka uzreiz ar žurnāla «Vogue» vāku, kam sekoja «Chanel», «Dior» un «Valentino» modes skates. Valērija Kaufmane kļuva par mīluli pazīstamajam fotogrāfam Patrikam Demaršeljē, kurš jau paguvis modeli nodēvēt par jauno Tvīgiju. Interesanti, ka meitene karjeru sāka bez aģentu starpniecības. Viņa pati izsūtīja savus fotoattēlus vairākām Ņujorkas modes aģentūrām, un drīz vien viņu uzaicināja pastrādāt par modeli pie slavenā dizainera Toma Forda.