Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Jauns romāns. Anna Lieckalniņa tiekas ar mākslinieku

© f64

Personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa (32) beidzamā laikā arvien biežāk saviesīgus pasākumus sākusi apmeklēt populārā modes mākslinieka Iļjas Buličeva (31) kompānijā. Daiļās blondīnes garderobē nu jau ir ne viena vien Iļjas dizainētā kleita, turklāt Anna atzīst, ka kļuvusi par dizainera mūzu.

Abu starpā draudzīgas attiecības

27. februāra pievakarē »Vakara Ziņas« Annu Lieckalniņu un Iļju Buličevu sastapa Zinātņu akadēmijas koncertzālē «Rīga». Pāris bija ieradies klātienē baudīt romu ansambļa iestudēto mūziklu «Čigānu barons». Iļja pret Annu tovakar izturējās īpaši mīlīgi un rūpējās par savas daiļās pavadones labsajūtu. Kā vēlāk pastāstīja Anna, tad abi ar Iļju bijuši sajūsmā par mūziklu un krāšņajiem skatuves tērpiem.

Vaicājot, vai pāra starpā izveidojušās romantiskas attiecības, Anna ietur pauzi un tad paskaidro, ka tās drīzāk var nodēvēt par sirsnīgām un draudzīgām attiecībām. «Es Iļju radoši iedvesmoju. Esmu viņa mūza,» piebilst simpātiskā blondīne.

Veido tērpus TV šovam 

Jau iepriekš savā «Facebook» profilā Lieckalniņa sajūsminājusies par Buličevu kā par talantīgu modes mākslinieku. Personības izaugsmes trenere atklāj, ka viņas garderobē ir ne viena vien Iļjas dizainētā kleita. Anna slavē modes mākslinieku, ka viņa radītie tērpi – it sevišķi kleitas un svārki – ir īpaši gaumīgi.

Šobrīd, kad Anna cīnās par uzvaru populārajā TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni», par viņas un deju partnera Jāņa Strēlnieka skatuves tērpiem rūpējas Buličevs. Anna skaidro, ka šova otrajā raidījumā viņas tērpa autors bija Iļja. Modes mākslinieks šim raidījumam bija speciāli šuvis Annas punktaino kleitu. Anna sarunā ar »Vakara Ziņām« neslēpa sajūsmu, ka viņai un deju partnerim šova skatuves tērpus veido tieši Iļja.

Modes mākslinieks 1. marta pēcpusdienā kopā ar Annu ieradās Rīgas Kinostudijā uz deju šova mēģinājumu. Iļja ne tikai palīdzēja Annai saposties šova tiešraidei, bet atbalstīja viņu arī aizkulisēs. Pirms Anna devās izpildīt savu deju priekšnesumu, Iļja mīļi noglāstīja viņai roku un uzmundrināja, tādējādi mazinot uztraukumu.

Mīlestības pilnais acu skats

Pēc Lieckalniņas un Strēlnieka deju priekšnesuma Iļja kopā ar citiem faniem atradās šova «green room» telpā, kur sagaidīja draudzeni ar sarkaniem amariļļu ziediem. Arī vēlāk Iļja no Annas neatkāpās ne soli un ar lielu interesi gaidīja raidījuma finālu un rezultātus. Pāra starpā ir kas vairāk par draudzīgām attiecībām, ko apliecināja Iļjas skatiens un vīrišķīgā izturēšanās. Viņš visu vakaru uz Annu lūkojās mīlestības pilnām acīm. Iespējams, tieši tādēļ Anna bija labā omā un vairāk smaidīja nekā raizējās, gaidot TV šova skatītāju balsošanas rezultātus.

Pēc šova tiešraides Iļja turpināja rūpēties par Annas labsajūtu. No kinostudijas telpām līdz automašīnai Iļja, kā jau krietnam vīrietim pieklājas, aiznesa gan Annas smago somu, gan kleitas. Arī uz nakts ballīti, kurā šova dalībnieki remdēja izsalkumu un baudīja dzērienus, Anna ieradās kopā ar Iļju.