Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

LNT se­ri­ālam "Mī­li ma­ni mū­žam" ap­trūk­stas nau­das

© LNT

Pērn va­sa­ras bei­gās tele­kom­pā­ni­ja LNT ar vē­rie­nu sā­ka rek­la­mēt sa­vu to­po­šo se­ri­ālu «Mī­li ma­ni mū­žam». Iz­ska­tās, ka nu mī­lē­ša­nai pie­nā­ku­šas ātr­as bei­gas...

Se­ri­āls «Mī­li ma­ni mū­žam» vi­sai ātr­i ie­ka­ro­ja sa­vu audi­to­ri­ju. Pirm­ā se­zo­na no­slē­dzās, un ra­do­šais ko­lek­tīvs jau sā­ka ga­ta­vo­ties ot­rās se­zo­nas fil­mē­ša­nai, kad vie­nā die­nā nā­ca zi­ņa: «Nav nau­das. Se­ri­āla pa­gai­dām vairs ne­būs...»

To, ka fil­mē­ša­nas dar­bi vairs ne­tur­pi­nā­sies, ak­tie­ri uz­zi­nā­ja pa­vi­sam ne­sen. «Ne­ko mums ne­pa­skaid­ro­ja – vien­kār­ši pa­tei­ca, ka pa­gai­dām nav nau­das, lai tur­pi­nā­tu se­ri­āla fil­mē­ša­nu,» »VZ« past­ās­tī­ja gal­ve­nās lo­mas at­vei­do­tājs ak­tie­ris Dai­nis Grū­be. Sā­ku­mā vi­ņam esot bi­ju­si pa­ma­tī­ga «škro­be», ka tā pēk­šņi viss darbs ap­tu­rēts, ta­ču vē­lāk ak­tie­ris ar no­ti­ku­šo ap­ra­dis. «Nu, ta­gad būs vai­rāk lai­ka pie­vēr­sties jaun­iem pro­jek­tiem,» smai­da Grū­be. Ak­tie­ris pie­ļā­va, ka ra­do­šā ko­man­da, ja sa­ņem­tu pie­dā­vā­ju­mu se­ri­ālu tur­pi­nāt fil­mēt ci­tā tele­vī­zi­jā, to no­teik­ti at­bal­stī­tu. «Man per­so­nī­gi pa­ti­ka darbs pie šī pro­jek­ta, un, ja ko­man­da pār­ie­tu uz ci­tu ka­nā­lu, es no­teik­ti pie­kris­tu tur­pi­nāt fil­mē­ties,» pie­bil­da Grū­be. Kā zi­nāms, līdz­īgā vei­dā LTV se­ri­āls «Ne­prā­ta ce­na» sa­vu­laik pār­vēr­tās par TV3 pro­jek­tu «Uguns­Grēks».

«Šis pro­jekts diem­žēl šo­brīd uz ne­no­teik­tu lai­ku ir ie­sal­dēts. Jā­cer, ka fi­nan­si­ālais stā­vok­lis val­stī tu­vā­ka­jā lai­kā uz­la­bo­sies un darbs pie šī pro­jek­ta jaun­ajām sē­ri­jām va­rēs at­sāk­ties. Mēs vē­la­mies ska­tī­tā­jiem pie­dā­vāt kva­li­ta­tī­vu paš­mā­ju se­ri­ālu, bet ša­jā si­tu­āci­jā tas iz­mak­sā ļo­ti dār­gi,» »VZ« at­zi­na LNT sa­bied­ris­ko at­tie­cī­bu spe­ci­ālis­te In­gū­na Ser­mo­le.