Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide

Džastins Bībers un Selēna Gomesa gatavojas kāzām

© scanpix

22 gadus vecās Selēnas Gomesas un 20 gadus vecā Džastina Bībera attiecības iesākās 2010. gadā, kad abas jaunās zvaigznītes iepazīstināja viņu menedžeri, un tieši tādēļ bija diezgan grūti noticēt jauniešu romāniņa patiesumam.

 Gadu pēc iepazīšanās abi mūziķi oficiāli paziņoja par savu mīlas dēku un ka nu viņi ir pāris. Selēna Gomesa savu mīļoto pat iepazīstināja ar saviem vecākiem. Idille beidzās visai drīz – jau 2012. gada rudenī pārītis sastrīdējās un izšķīrās, jo Gomesai bija apnicis pieciest Bībera nemitīgo krāpšanu un pastāvīgi pārspīlēto viņa pielūdzēju izrādīto uzmanību.

2014. gada ziemā slavenības atsāka savstarpēju komunikāciju, kaut gan vēl neilgi pirms tam Selēna Gomesa bija aizliegusi viņas klātbūtnē pieminēt pat Bībera vārdu. Taču ar laiku viņa naidu nomainīja pret maigumu un visu piedeva palaidnim Bīberam. Mīlnieku atjaunotās attiecības aizgājušas jau tik tālu, ka viņi nolēmuši apprecēties. Ziņu avots, kas pietuvināts zvaigžņotajam pārim, pavēstīja, ka nesen slepena pasākuma laikā Džastins Bībers un Selēna Gomesa mijuši saderināšanās gredzenus. Un tas nebija vienkāršs reklāmas triks – skandalozais Bībers patiesi nolēmis noenkuroties un plāno izveidot stipru ģimeni.