Lopesa izbauda brīvību

© scanpix

45 gadus vecajai dziedātājai Dženiferai Lopesai pašlaik nav romantisku attiecību, un viņai tas ļoti patīk. Intervijā Meredith Viera Show viņa atgādinājusi, ka lielu daļu mūža nodzīvojusi kopā ar savām otrajām pusītēm, un pašlaik izbauda to, ka var dzīvot tā, kā pati tā vēlas, nerēķinoties ar kādu citu cilvēku.

Dž. Lopesa stāstījusi, ka velta daudz laika saviem diviem bērniem, biežāk nekā iepriekš tiekas ar draugiem, var vienkārši palaiskoties un neko nedarīt. Pēc šķiršanās no Marka Antonija dziedātāja divus ar pusi gadus nodzīvoja kopā ar Kasperu Smārtu, bet jūnijā arī šīm attiecībām pienāca gals. Šovasar dzeltenā prese baumoja, ka Dž. Lopesai ir romāns ar šova Dancing With Stars dejošanas treneri Maksimu Čmerkovski.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais