Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide

Meraija Kerija šķiras no vīra

© scanpix

Mūziķu Meraijas Kerijas un Nika Kenona ģimenes dzīvē iestājušies grūti laiki – jau vairākus mēnešus mākslinieki dzīvo šķirti.

45 gadus vecā dziedātāja Meraija Kerija un viņas vīrs, 33 gadus vecais repmūzikas izpildītājs Niks Kenons pēc sešus gadus ilgas ģimenes dzīves nolēmuši šķirties. «Mūsu paradīzē sākušās problēmas, un mēs jau vairākus mēnešus nedzīvojam zem viena jumta,» Niku Kenonu citē laikraksts «The Daily Mail». Taču Meraijas Kerijas vīrs noliedz izskanējušās baumas, ka šķiršanās iemesls ir viņa nemitīgie sānsoļi. Kā vēsta mākslinieku pārim tuvi ziņu avoti, Kerija jau vairākus mēnešus veic pārrunas ar advokātiem, kuri specializējas laulības šķiršanu procesos.

Problēmas ģimenē sākās šajā pavasarī uzreiz pēc tam, kad Kenons kādā intervijā sīki un smalki uzskaitīja visas sievietes, ar kurām viņam bijušas intīmas attiecības, vienā rindā ar citām ievietojot arī sievu. Turklāt Meraija Kerija bija greizsirdīga uz vīra daudzajām palīdzēm, tāpēc pat nolīga apsardzi, kurai burtiski bija jāatkaro Kenons no uzmācīgajām sievietēm. Pāris jau izlikuši pārdošanai divas savas savrupmājas: vienu prestižajā Losandželosas rajonā Beleirā, bet otru – Bahamu salās.

Meraija Kerija un Niks Kenons apprecējās 2008. gadā, viņiem ir dvīņi – dēls Morokans un meita Monro.