Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide

Bejonse un Jay-Z gatavojas šķirties

© scanpix

Pēdējā laikā zvaigžņotais mūziķu pāris, neraugoties uz nemitīgajām baumām, izliekas, ka ar viņu ģimenes dzīvi viss ir kārtībā, taču patiesībā izrādās, ka Bejonses un Jay-Z laulība ir uz izjukšanas sliekšņa.

Kā vēsta laikraksts «Life & Style», Bejonse ir nogurusi nemitīgi paciest vīra melus un nolēmusi šķirties. Žurnālisti jau sen apspriež pāra problēmas attiecībās. Viss sākās ar skandālu, kad Bejonses māsa Solānža sakāvās ar Jay-Z, apsūdzēdama viņu māsas krāpšanā. Arī kopīgā koncertturneja nesamierināja laulāto pāri – viņi pat mitinājās dažādās viesnīcās.

Bejonsei ir aizdomas par vīra neuzticību, un dziedātāja nevēlas, lai viņas meitiņa Blū Aivija izjustu tās pašas dvēseles mokas, ko Bejonse savā bērnībā, kad viņas tēvs krāpa mammu. Mūziķe paziņoja, ka nespēs dzīvot un audzināt bērnu kopā ar cilvēku, kurš viņai nav uzticīgs.

Pastāv bažas arī par mantas dalīšanu, jo zvaigžņotais pāris nav noslēdzis laulības līgumu. Bejonses ienākumi ir aptuveni 300 miljoni dolāru, savukārt Jay-Z – 500 miljoni dolāru. Bez tam pārim vēl jāatrisina jautājums, kas saistīts ar viņu meitiņu – pie kura no vecākiem paliks bērns.