Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide

Šakira atkal stāvoklī

© scanpix

Pazīstamā dziedātāja Šakira, kura ar savu uzstāšanos izdaiļoja pasaules čempionāta futbolā noslēguma ceremoniju Brazīlijā, drīzumā dāvās otru bērnu savam mīļotajam vīrietim, futbolistam Žerāram Pikē. Kā vēsta ārvalstu mediji, 37 gadus vecā māksliniece ir trešajā grūtniecības mēnesī.

Paparaci par dziedātājas grūtniecību pirmo reizi sāka runāt, kad nofotografēja Šakiru kopā ar viņas pirmā dēla Milāna tēvu Žerāru Pikē Meksikas kūrortā. Bildēs skaidri redzams, ka mūziķes vēders ir manāmi piebriedis. Turklāt laikraksts «Foxnews Latino» ievērojis, ka vienmēr Šakira koncertos ir ļoti kustīga un aktīvi mētā gurnus, taču pasaules čempionāta futbolā svinīgajā noslēguma ceremonijā viņas kustības bija ļoti ieturētas. Kolumbijas masu saziņas līdzekļi vēsta, ka dziedātāja vairs nelieto alkoholu un rūpīgi seko līdzi savai ēdienkartei un veselībai kopumā.

Spāņu futbolista Žerāra Pikē un kolumbiešu dziedātājas Šakiras oficiālie pārstāvji pagaidām vēl nav apstiprinājuši vai nolieguši izskanējušo informāciju par gaidāmo mazuli.