Kaila krievu modele demonstrē, kā ar krūti baro bērnu

© scanpix

Krievu topmodele Natālija Vodjanova ievietojusi sociālajā vietnē «Instagram» fotoattēlu, kurā viņa pilnīgi kaila baro ar krūti savu jaundzimušo dēliņu Maksimu. Bildes parakstā podija zvaigzne atzīstas mīlestībā savam dzīvesdraugam Antuānam Arno.

34 gadus vecā franču miljardiera Arno mantinieks nāca pasaulē 2. maijā, un līdz šim Vodjanova saviem pielūdzējiem internetā bija ievietojusi fotogrāfiju tikai ar mazulīša kājām. Puisītis piedzima vesels un īsts stiprinieks – garums 55 centimetri un svars 4200 gramu.

Antuānam Arno Maksims ir pirmais bērns, savukārt Natālijai Vodjanovai jau ir trīs bērni no pirmā vīra lorda Džastina Portmana, ar kuru modele bija precējusies 10 gadus. Vodjanova ar miljardieri iepazinās, vēl pirms bija izšķīrusies ar Portmanu, taču romantiskas attiecības sākās tikai tad, kad viņa kļuva brīva no laulības saitēm. Interesanti, ka Natālija Vodjanova un Antuāns Arno joprojām nav precējušies, bet viņi uzskata, ka ir normāla un pilnvērtīga ģimene.

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais